Ελλάδα

Έρχεται και στην Ελλάδα η διαδικτυακή πλατφόρμα “VizEat”

Έρχεται και στην Ελλάδα η διαδικτυακή πλατφόρμα “VizEat”
Η VizEat, μία διαδικτυακή πλατφόρμα που ενώνει τους επισκέπτες σε έναν προορισμό με ντόπιους οικοδεσπότες που παρέχουν εμπειρίες διατροφής, έρχεται και στην Ελλάδα.

Στην χώρα μας η καινοτόμος αυτή επιχειρηματική δραστηριότητα στήθηκε από τον Χαρίσημο Σπινθάκη έναν νέο άνθρωπο με σημαντική εμπειρία στον χώρο του food experience.

Η VizEat έχει βάλει στόχο να αλλάζει τον τρόπο που γνωρίζουμε το τοπικό φαγητό όταν ταξιδεύουμε. Μία ψηφιακή πλατφόρμα που δίνει τη δυνατότητα σε έναν επισκέπτη να έρθει κοντά στις γεύσεις του προορισμού του και να γνωρίσει ντόπιους οικοδεσπότες που παρέχουν εμπειρίες γαστρονομίας και παθιάζονται με το φαγητό. Η VizEat μετράει ήδη περισσότερους από 22.000 τοπικούς οικοδεσπότες, σε 110 χώρες.

 Οι οικοδεσπότες της VizEat δεν περιορίζονται μόνο στο να “κάνουν το τραπέζι”, αλλά προτείνουν μία σειρά από δραστηριότητες. Μεταξύ άλλων, αναλαμβάνουν την ειδική προετοιμασία μενού για ειδικές διατροφικές προτιμήσεις, κάνουν ξενάγηση γαστρονομικού ενδιαφέροντος σε κεντρικές αγορές, οργανώνουν περιηγήσεις σε καταστήματα τροφίμων που συνδυάζονται με μάθημα μαγειρικής ή γευσιγνωσία κρασιού. Στις προτεινόμενες δράσεις στην ιστοσελίδα vizeat.com και την εφαρμογή κινητού κάποιος μπορεί να βρει οτιδήποτε σχετίζεται με την εμπειρία του φαγητού.

Οικοδεσπότης μπορεί να γίνει οποιοσδήποτε είναι άνω των 25 ετών: η εγγραφή είναι εύκολη και απαιτεί οπωσδήποτε φωτογραφίες και πλήρης περιγραφή της προτεινόμενης εμπειρίας. Η πλατφόρμα, αφού εγκρίνει το προφίλ, αναλαμβάνει αυτοματοποιημένα όλα τα υπόλοιπα.

Στην Αθήνα ήδη συνεργάζεται με επαγγελματίες με εμπειρία στον χώρο των παραδοσιακών προϊόντων και της ελληνικής γαστρονομίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments