Πολιτική

Θεοδωράκης για το Κυπριακό: Να γκρεμιστεί το τελευταίο τείχος στην Ευρώπη

Θεοδωράκης για το Κυπριακό: Να γκρεμιστεί το τελευταίο τείχος στην Ευρώπη

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
"Πρέπει να συνεχιστούν οι προσπάθειες για να έχουν όλοι οι Κύπριοι κοινό ευρωπαϊκό μέλλον", ανέφερε.

Αναφορικά με τις εξελίξεις στο θέμα των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό στην Ελβετία, ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, δήλωσε στο περιστύλιο της Βουλής ότι πρέπει να συνεχιστούν οι προσπάθειες για να έχουν όλοι οι Κύπριοι κοινό ευρωπαϊκό μέλλον.

«Οι ευθύνες της Τουρκίας είναι πολύ μεγάλες. Θα πρέπει, επιτέλους, να καταλάβουν ότι το τελευταίο τείχος στην Ευρώπη θα πρέπει να γκρεμιστεί.

Οι Ελληνοκύπριοι και οι Τουρκοκύπριοι πρέπει να χτίσουν ένα κοινό ευρωπαϊκό μέλλον. Και η προσπάθειά μας, εμάς και των Κυπρίων, πρέπει να συνεχιστεί», σημείωσε ο κ. Θεοδωράκης.

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.