Αθλητισμός

Νοικοκύρης από Γκενκ: “Άμεσα η ενσωμάτωση του Βούκοβιτς στον Ολυμπιακό”

Νοικοκύρης από Γκενκ: “Άμεσα η ενσωμάτωση του Βούκοβιτς στον Ολυμπιακό”
Τα τελευταία νέα που αφορούν την μεταγραφή του Γιάγκος Βούκοβιτς στον Ολυμπιακό μετέφερε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Νοικοκύρης.

Χθεσινοβραδινές πληροφορίες ανέφεραν ότι ο Γιάγκος Βούκοβιτς βρίσκεται ήδη στην Αθήνα, προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές – εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό. 

Από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, όπως μετέφερε από το Γκενκ στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Νοικοκύρης, δεν υπάρχει η παραμικρή πληροφόρηση για το θέμα του Σέρβου στόπερ, αλλά στην Τουρκία επιμένουν πως ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στην πρωτεύουσα και στη συνέχεια θα μεταβεί στο Βέλγιο για να ξεκινήσει προπονήσεις με την νέα του ομάδα. 

Ο διεθνής κεντρικός έχει συμμετάσχει σε κάποιες προπονήσεις με την Κόνιασπορ και δεν είναι ανέτοιμος σε σχέση με άλλους παίκτες που δεν είχαν προπονηθεί στους συλλόγους. 

Αν η μεταγραφή τελειώσει εντός της ημέρας, τότε ο Βούκοβιτς θα μεταβεί στο Γκενκ για να προπονηθεί έστω και για τις 2,5 ημέρες που θα είναι η αποστολή της ομάδας στη βελγική πόλη για να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Σε διαφορετική περίπτωση, θα… γνωριστεί τους νέους του συμπαίκτες στην Αθήνα. 

Πηγή: sport-fm.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments