Αθλητισμός

Νέα πρόταση: 1,3 εκατ. η Χίμκι για Σίνγκλετον!

Νέα πρόταση: 1,3 εκατ. η Χίμκι για Σίνγκλετον!
Η Χίμκι είναι έτοιμη και αποφασισμένη να κάνει δικό της τον Κρις Σίνγκλετον με νέα πρόταση στον Παναθηναϊκό ύψους 1.300.000 ευρώ.

Η Χίμκι φαίνεται πως δεν έχει εγκαταλείψει την προσπάθεια απόκτησης του Κρις Σίνγκλετον από τον Παναθηναϊκό Superfoods και επιστρέφει με νέα πρόταση. 

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα sdna.gr, η ρωσική ομάδα ετοιμάζεται να καταθέσει τις αμέσως επόμενες ώρες, αν δεν το έχει ήδη κάνει, πρόταση ύψους 1,3 εκατομμυρίων ευρώ στο «τριφύλλι», για να βάλει στο ρόστερ της τον Αμερικανό φόργουορντ – σέντερ.

Έτσι, οι Πράσινοι θα πρέπει να απαντήσουν για μία ακόμη φορά και μάλλον τελευταία (καθώς το ποσό έχει φθάσει πλέον σε τεράστια επίπεδα) σε ευρωπαϊκή ομάδα που τους… χτυπάει την πόρτα για τον Σίνγκλετον. Αυτή τη φορά όμως η πρόταση που έχουν να σκεφτούν οι Πράσινοι συνδυάζεται με την άρνηση του Αμερικανού στη δική τους πρόταση (3,3 εκατομμύρια δολάρια για δύο χρόνια) για επέκταση της συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, λοιπόν, «φουλάρει» για την απόκτηση του Σίνγκλετον και επιστρέφει με νέα, βελτιωμένη και τελική πρόταση κι αφού προφανώς η πρότασή της προς τον παίκτη ικανοποιεί τα «θέλω» του 28χρονου πάουερ φόργουορντ – σέντερ.

Ο νέος προπονητής της Χίμκι, ο οποίος είναι εκείνος που έφερε  τον Αμερικανό άλλοτε NBAer στην Ευρώπη για λογαριασμό της Λοκομοτίβ Κουμπάν, θέλει τον Σίνγκλετον στο ρόστερ της ομάδας του δίπλα στους Στέφαν Μάρκοβιτς, Αλεξέι Σβεντ, Τάιλερ Χάνεϊκατ και Άντονι Γκιλ, ώστε να φτιάξει μια πεντάδα που θα απειλεί από όλες τις θέσεις και θα παίζει με αλλαγές στην άμυνα. Ο Σίνγκλετον είναι ένας παίκτης που μπορεί να υποστηρίξει παιχνίδι στην επίθεση και μακριά από το ζωγραφιστό, ενώ ταιριάζει απόλυτα στην άμυνα του έλληνα κόουτς με αλλαγές σε όλες τις βασικές θέσεις.

Θυμίζουμε τέλος πως ο Σίνγκλετον δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Πράσινους για τη σεζόν 2017-2018 και δεν υπάρχει buy out για ευρωπαϊκή ομάδα, αλλά στο συμβόλαιο του υπάρχει opt-out 100.000 δολαρίων με διορία μέχρι τις 20/7 για συμβόλαιο στο ΝΒΑ, όπου εξακολουθεί να αναζητεί αλλά φαίνεται πως δεν βρίσκει, τουλάχιστον με τις αποδοχές που αναφέρουν οι προτάσεις που του γίνονται από τις ευρωπαϊκές ομάδες που θέλουν να τον έχουν στο ρόστερ τους. 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments