Διεθνή

Ιβάνκα για Βιρτζίνια: Δεν υπάρχει θέση για τον ρατσισμό και τους νεοναζί

Ιβάνκα για Βιρτζίνια: Δεν υπάρχει θέση για τον ρατσισμό και τους νεοναζί
Κράτησε διαφορετική στάση από τον πατέρα της.

Η κόρη και σύμβουλος του Ντόναλντ Τραμπ κατήγγειλε την Κυριακή με αναρτήσεις της στο Τwitter «τον ρατσισμό και τους νεοναζί». Και αυτό σε πλήρη αντίθεση με τον Αμερικανό πρόεδρο, που προτίμησε τις ίσες αποστάσεις και δέχθηκε μπαράζ επικρίσεων απ’ όλο το πολιτικό φάσμα για την επιλογή του αυτή.

«Δεν πρέπει να υπάρχει θέση στην κοινωνία για ρατσισμό, λευκή υπεροχή και νεοναζί. Πρέπει όλοι να συναντηθούμε ως Αμερικανοί – και να είμαστε μία χώρα Ενωμένη» έγραψε η Ιβάνκα.

Υπενθυμίζεται ότι στη δήλωσή του ο Τραμπ έλεγε: «Παρακολουθούμε από κοντά τα τρομερά γεγονότα που εκτυλίσσονται στο Σάρλοτσβιλ της Βιρτζίνια. Καταδικάζουμε με τους εντονότερους δυνατούς όρους αυτή τη φοβερή επίδειξη μίσους, μισαλλοδοξίας και βίας από πολλές πλευρές».

Η σαφής διαφοροποίηση της Ιβάνκα έχει προφανώς ιδιαίτερη πολιτική σημασία, δεδομένου ότι ο πρόεδρος την αξιοποιεί σε μέγιστο βαθμό για να τον αντικαθιστά ακόμη και σε συνόδους ηγετών, σε σημείο να της αποδίδουν τον τίτλο «Πρώτη Κόρη» και προσθέτει έναν ακόμη πρόβλημα στον Λευκό Οίκο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments