Πολιτισμός

Συγκλονισμένος ο Κώστας Βουτσάς από την είδηση του θανάτου της Ζωής Λάσκαρη!

Συγκλονισμένος ο Κώστας Βουτσάς από την είδηση του θανάτου της Ζωής Λάσκαρη!
"Είμαι συγκλονισμένος. Ήταν απρόοπτο, βρε παιδάκι μου. Μου τηλεφώνησε η κορούλα μου, η Σάντρα, και μου το είπε. Έμεινα ξερός, παραλίγο να λιποθυμήσω", αναφέρει χαρακτηριστικά στην εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος.

Ήταν ένα αιθέριο πλάσμα, μια νεράιδα, μια κούκλα αλλά και άνθρωπος με το άλφα κεφαλαίο». Η φωνή του Κώστα Βουτσά ακούγεται φορτισμένη από τη συγκίνηση. 

Ιδιαιτέρως φορτισμένος είναι ο δημοφιλής ηθοποιός από την είδηση του θανάτου της Ζωής Λάσκαρη. Ο ίδιος δεν μπορεί να πιστέψει ότι πέθανε η Ζωή Λάσκαρη: «Τη Ζωΐτσα την ήξερα από παιδάκι, μέναμε μαζί στην ίδια γειτονιά της Θεσσαλονίκης, μαζί και με τη Ζωζώ τη Σαπουντζάκη. 

Ο δημοφιλής ηθοποιός θυμάται τα χρόνια της Φίνος Φιλμ: «Περνούσαμε πολύ ωραία με τη Ζωίτσα, με τα αστεία μας, με τα γέλια μας. Στη δουλειά μας τότε δεν υπήρχε βεντετισμός, δεν υπήρχε αντισυναδελφικό κλίμα, ήμασταν φίλοι, αδέλφια. Η Ζωίτσα ήταν από πολύ καλή οικογένεια. Ο θείος της ήτανε αρχηγός του Γ’ Σώματος Στρατού. 

Ξαδέλφη της ήταν η τραγουδίστρια Ζωή Κουρούκλη. Ο Φίνος και η Τζέλα η γυναίκα του θέλανε να την υιοθετήσουνε αλλά δεν το δέχτηκε η Ζωίτσα, πώς να αφήσει την οικογένειά της. Χάθηκε η καημένη πάνω που ετοίμαζε νέες δουλειές στην «Αθηναΐδα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments