Αθλητισμός

Παναθηναϊκός Λεβαδειακός 0-0

Παναθηναϊκός Λεβαδειακός 0-0
Την ώρα που, με την είσοδο του Τσάβες, ανέβαζε την απόδοσή του, ο κακός Παναθηναϊκός είδε τον Ευαγγέλου να αποβάλλεται στο 49' και… κλάταρε, μένοντας στο 0-0 με τον Λεβαδειακό.

ntttttt

Ούτε τώρα… σεφτές για τον αδιόρθωτο και κακό Παναθηναϊκό! 

Αργοί, ακίνδυνοι, με ξεκάθαρο -ξανά- το πρόβλημα στην ανάπτυξη, αλλά και άτυχοι, καθώς ο Κουρμπέλης ένιωσε ενοχλήσεις και έμεινε την τελευταία, κυριολεκτικά στιγμή εκτός 11άδας, οι «πράσινοι» παραχώρησαν 0-0 στον εξαιρετικό και πάλι Λεβαδειακό, στην άδεια Λεωφόρο! 

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, ωστόσο, «πλήρωσε» την ανόητη αποβολή του Ευαγγέλου, στο 49′, την ώρα που είχε… ζωηρέψει, με την είσοδο του Αντρές Τσάβες στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να κινδυνέψει ακόμη και με ήττα από τους Βοιωτούς, που έχασαν απίστευτες ευκαιρίες! 

Κακή, εξάλλου, ήταν και η διαιτησία του Διαμαντόπουλου, ο οποίος τα έκανε μαντάρα στον πειθαρχικό έλεγχο! 

Η πρώτη αξιόλογη υποσχόμενη ευκαιρία δημιουργήθηκε στο 25’ με τον δραστήριο Λουτσιάνο να παίζει στρώνει ωραία τη μπάλα στον Αλτμαν, το σουτ του οποίου έδιωξε στην δεξιά του γωνία ο Επασί, ενώ στο 26’ το σουτ του Λουντ κόντραρε στα σώματα και πέρασε κόρνερ.

Ο Λεβαδειακός προειδοποίησε για πρώτη φορά στο 32’ μετά από φάουλ του Τσαμπούρη και κεφαλιά του Γιακουμάκη που πέρασε άουτ, ενώ στο 36’ ο Ευαγγέλου απομάκρυνε τη σέντρα του Τσαμπούρη με τρομερό κόψιμο, προλαβαίνοντας τους Μπραντάο και Γιουσούφ που καραδοκούσαν. Στο 41’ οι φιλοξενούμενοι είχαν μία ακόμα καλή στιγμή με τον Νιάσε να στρώνει στον Μητρόπουλο που σούταρε δυνατά αλλά η μπάλα πέρασε πάνω απ’ τα δοκάρια του Βλαχοδήμου.

Η τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο ημίχρονο ανήκε στον Παναθηναϊκό με τον Κουλιμπαλί να πραγματοποιεί ατομική ενέργεια και να σουτάρει δίπλα απ’ το αριστερό κάθετο δοκάρι του Επασί.

Με το ξεκίνημα του δεύτερο ημιχρόνου ο Ουζουνίδης έριξε στο ματς τον Τσάβες και τοποθέτησε τους Αλτμαν και Λουτσιάνο στα άκρα, αλλά στο 49’ ο Ευαγγέλου αντίκρισε (σωστά) τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή Διαμαντόπουλου!

Οι αριθμητικές ισορροπίες του ματς άλλαξαν και ο Λεβαδειακός στο 56’ απείλησε με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσαμπούρη που πέρασε άουτ, ενώ στο 61’ ο Γιουσούφ βγήκε στην αντεπίθεση αλλά το σουτ του κόντραρε στον Κουλιμπαλί.

Στο 70’ μετά από λάθος πάσα του Ζέκα ο Γιουσούφ βρέθηκε έξω από την περιοχή και σούταρε όμως ο Βκαχοδήμος έδιωξε τη μπάλα και στο 71’ ο Γιακουμάκης έβγαλε σέντρα και η κεφαλιά του Μπραντάο πέρασε άουτ.

Ο Λεβαδειακός μέσα σε δύο λεπτά βγήκε σε καταστάσεις τετ α τετ με τον Γιουσούφ (73’) και τον Μπραντάο (74’) να πλασάρουν ωστόσο άουτ!

Στο 89’ ο Λουτσιάνο ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μεντί και στο 90’ ο Τσάβες έκανε ατομική ενέργεια μέσα στην περιοχή και σούταρε δυνατά αλλά ο Επασί μπλόκαρε τη μπάλα. 

Οι συνθέσεις των ομάδων: 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μ. Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος – Κουλιμπαλί, Κουτρουμπής, Ευαγγέλου, Κολοβέτσιος – Αλτμαν (67’ Γιόχανσον), Ζέκα, Λουντ, Καμπέσας (46’ Τσάβες) – Λουτσιάνο – Μολίνς (72’ Χατζηγιοβάνης).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ζ. Ανιγκό): Επασί – Τριποτσέρης, Λεονάρντο, Μεντί- Τσαμπούρης, Νιασέ, Μητρόπουλος (86’ Καλτσάς), Ζαραδούκας – Γιακουμάκης (86’ Καψάσκης), Γιουσούφ – Μπραντάο (77’ Βασιλείου). 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments