Αθλητισμός
pagenews.gr / Αθλητισμός / Η εντολή του Σπανού που… εισακούστηκε και έφερε αποτέλεσμα
Η εντολή του Σπανού που… εισακούστηκε και έφερε αποτέλεσμα | Pagenews.gr
Κώστας Καλλιαντέρης

nnnnn nnnnnnnnnnn

Η νίκη του Άρη, χθες, στα Τρίκαλα προήλθε από το κερδισμένο πέναλτι του Χουσείν Μουμίν, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος. Ο 30χρονος μέσος των «κιτρινόμαυρων» ακολούθησε πιστά τις οδηγίες του προπονητή του, Δημήτρη Σπανού, ο οποίος από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας ζητάει από τους χαφ του να πατούν στο αντίπαλο «κουτί».

Τόσο για να υπάρχουν περισσότερες εναλλακτικές επιλογές όταν η ανάπτυξη γίνεται από τα πλάγια, όσο και για να δημιουργούν ακόμα και οι ίδιοι κινδύνους.

Εικόνα, που πέρσι ελάχιστοι παίκτες που αγωνίστηκαν στη μεσαία γραμμή του Άρη, μπόρεσαν να έχουν. Ο Χουσείν Μουμίν, έδειξε ότι διαθέτει την απαιτούμενη εμπειρία και αντίληψη για κάτι τέτοιο, προσθέτοντας μία ακόμα καλή εμφάνιση στις μέχρι τώρα φιλικές αναμετρήσεις των «κιτρινόμαυρων».

Εξαιρετική ήταν, παράλληλα και η παρουσία του Μπράνισλβ Νίκιτς. Ο Βόσνιος, στο πλευρό του Μουμίν, πραγματοποίησε μία πολύ καλή εμφάνιση, όντας πολύ καλός στα αμυντικά του καθήκοντα, δίνοντας και κερδίζοντας πολλές μονομαχίες.

Ετικέτες: 


2017