Τουρισμός

Εξαιρετική η φετινή τουριστική περίοδος για τα νησιά του Ν. Αιγαίο

Εξαιρετική η φετινή τουριστική περίοδος για τα νησιά του Ν. Αιγαίο
Αισιόδοξη και για τους επόμενους δύο μήνες η περιφερειάρχης.

Ικανοποιημένη από την πορεία της φετινής τουριστικής περιόδου εμφανίζεται η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Μαριέττα Παπαβασιλείου.

Σε δηλώσεις της εξέφρασε την αισιοδοξία της πως η τουριστική κίνηση θα εξελιχθεί σε υψηλά επίπεδα και τους επόμενους δύο μήνες. Ανακοίνωσε, δε, πως ήδη η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου έχει ξεκινήσει τις προετοιμασίες για την επόμενη τουριστική περίοδο προκειμένου να υπάρξουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Η κ. Παπαβασιλείου ανέφερε ότι μπαίνουμε στην τελική ευθεία της φετινής καλοκαιρινής περιόδου και μέχρι τώρα τα πράγματα έχουν εξελιχθεί πάρα πολύ καλά καθώς όλοι οι μήνες έχουν παρουσιάσει αύξηση, ενώ οι ίδιοι ρυθμοί συνεχίζονται και τον Σεπτέμβριο αλλά και τον Οκτώβριο. «Ουσιαστικά, για εμάς, φέτος θα κλείσει μία σεζόν η οποία θα είναι απόλυτα πετυχημένη και ξεκινάμε όλες τις προετοιμασίες για την επόμενη σεζόν», τόνισε και θύμισε ότι, από τις αρχές του 2016 η Περιφέρεια υλοποιεί το τριετές στρατηγικό πλάνο της το οποίο περιλαμβάνει συμμετοχή στις εκθέσεις που ξεκινούν στην 1η Σεπτεμβρίου, παρεμβάσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πρόσκληση bloggers και δημοσιογράφων από μεγάλα ΜΜΕ που θα επισκεφθούν όλο το Νότιο Αιγαίο.

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με την ίδια, αυτό το οποίο προσπαθεί η περιφέρεια είναι να επεκτείνει την καλοκαιρινή περίοδο και αυτό πιστεύει ότι θα πραγματοποιηθεί καθώς τους μήνες Απρίλιο-Μάιο, Σεπτέμβριο-Οκτώβριο, η Ρόδος έχει πολλές δυνατότητες, όπως και όλα τα νησιά, ώστε να τα επισκεφθούν οι τουρίστες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play