Πολιτική
pagenews.gr / Πολιτική / Κεντροαριστερά: Κάλπες τον Νοέμβριο – Παράβολο 2.000 ευρώ για τους υποψήφιους
Κεντροαριστερά: Κάλπες τον Νοέμβριο – Παράβολο 2.000 ευρώ για τους υποψήφιους | Pagenews.gr
Pagenews Team

Τις τελικές της προτάσεις για τον τρόπο διεξαγωγής της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη του επικεφαλής του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, θα παρουσιάσει την Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου, η Επιτροπή Διαδικασιών και Δεοντολογίας, διά στόματος του επικεφαλής της, καθηγητή Νίκου Αλιβιζάτου.

Σύμφωνα με την επιτροπή οι υποψηφιότητες θα πρέπει να έχουν κατατεθεί μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου και οι υπογραφές μέχρι τις 22 του ίδιου μήνα. Ο κάθε υποψήφιος θα καταθέσει παράβολο 2000 ευρώ, ενώ οι κάλπες θα στηθούν την Κυριακή 5 Νοεμβρίου και την Κυριακή 12 Νοεμβρίου, εφόσον απαιτηθεί δεύτερο γύρος. 

Οι υπογραφές θα πρέπει να είναι από 7 περιφέρειες, με ελάχιστο αριθμό υπογραφών ανά περιφέρεια τις 50. Η επιτροπή θα συνεδριάσει και πάλι τις ερχόμενες ημέρες, με τη συμμετοχή και εκπροσώπων του Ποταμιού, ειδικά για το θέμα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας.

Να σημειωθεί ότι όλοι οι υποψήφιοι θα υπογράψουν δέσμευση ότι θα συνεχίσουν να συμμετέχουν στο νέο φορέα, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της εκλογικής διαδικασίας. 

Ετικέτες: 


2017