Αθλητισμός
pagenews.gr / Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Το τρελό deal με τον Βλαχοδήμο που πάει για Γενάρη – Η γνώμη του Μήτρογλου
Παναθηναϊκός: Το τρελό deal με τον Βλαχοδήμο που πάει για Γενάρη – Η γνώμη του Μήτρογλου | Pagenews.gr
Κώστας Καλλιαντέρης

Ένα τρελό deal πήγε να κλείσει ο Παναθηναϊκός την τελευταία στιγμή των μεταγραφών, που αφορούσε τον Οδυσσέα Βλαχοδήμου και την παραχώρησή του στην Μπενφίκα.

Οι Πορτογάλοι έκαναν πρόταση στους "πράσινους" ύψος 2 εκατομμυρίων ευρώ, συν τον εξτρέμ Όλα Τζόν και πρότειναν μάλιστα να μείνει ο Βλαχοδήμος για ένα χρόνο σαν δανεικός στο τριφύλλι. Ωστόσο, όλα συνέβησαν λίγο πριν εκπνεύσει ο χρόνος των μεταγραφών, με αποτέλεσμα να μην προλάβει να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Δεν αποκλείεται, πάντως να συμβεί κάτι τέτοιο τον ερχόμενο Ιανουάριο. Άλλωστε η Μπενφίκα παρακολουθεί εδώ και πολύ καιρό τον Έλληνα τερματοφύλακα και οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ρωτήσει και τη γνώμη του Κώστα Μήτρογλου για τον Βλαχοδήμο. Ο "Μητρογκόλ" τους έχει πει τα καλύτερα για την αξία του και επί της ουσίας τους έδωσε να καταλάβουν πως η επένδυσή τους δεν θα πάει χαμένη.

Η Μπενφίκα, εκτός από τα 2 εκατομμύρια και τον Όλα Τζον, έβαζε στους όρους της συμφωνίας και 15% μεταπώλησης, με τον Παναθηναϊκό να συμφωνεί σε όλα, αλλά να μην προλαβαίνει τελικά να κλείσει το deal.

Ετικέτες: 


2017