Ελλάδα
pagenews.gr / Ελλάδα / Τρία ιατρεία προληπτικού ελέγχου των «Γιατρών του Κόσμου» στην 82η ΔΕΘ
Τρία ιατρεία προληπτικού ελέγχου των «Γιατρών του Κόσμου» στην 82η ΔΕΘ | Pagenews.gr
Pagenews Team

Τα ιατρεία θα λειτουργούν κοντά στην πύλη ΧΑΝΘ, Δευτέρα – Παρασκευή 16:00 – 22:00 και Σαββατοκύριακο 10:00 – 22:00.

Όπως ανέφερε η διευθύντρια του Πολυατρείου Θεσσαλονίκης των «Γιατρών του Κόσμου» Σοφία Γκαρανέ, τα ιατρεία θα παρέχουν προληπτικό έλεγχο και κλινική εξέταση με συμβουλευτικό χαρακτήρα σε όλους τους επισκέπτες της 82ης ΔΕΘ με έμφαση στις κοινωνικά ευάλωτες ομάδες.

«Τις προηγούμενες χρονιές η προσέλευση ήταν μεγάλη και μάλιστα υπήρξαν και δύο περιστατικά καρδιακών επεισοδίων και ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, προκειμένου να διακομιστούν στο νοσοκομείο. 

Επίσης, προσήλθαν και άνθρωποι που ήθελαν να βοηθήσουν το έργο των Γιατρών του Κόσμου, με αφορμή και το προσφυγικό. Κάποιοι δεν ήξερα τη δράση μας και ενημερώθηκαν», πρόσθεσε η κ. Γκαρανέ.

Να σημειωθεί ότι καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας του περιπτέρου, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει και να γνωρίσει, μέσα από μια έκθεση φωτογραφίας, την ιστορία και την πορεία των δράσεων της Οργάνωσης.

Δωρεάν εισιτήρια εισόδου θα διατεθούν μετά τις 4 Σεπτεμβρίου, με τη χορηγία της HELEXPO και της ΔΕΗ, από τα γραφεία της Οργάνωσης στη Θεσσαλονίκη, (Πτολεμαίων 29Α, 3ος όροφος, 2310 566 641 & 2315 314 206), σε ανέργους, απόρους και ανασφάλιστους.

Ετικέτες: 


2017