Αθλητισμός

Γιουνές: «Ο ΠΑΟΚ θα πάρει το πρωτάθλημα με τον Λουτσέσκου»

Γιουνές: «Ο ΠΑΟΚ θα πάρει το πρωτάθλημα με τον Λουτσέσκου»
Ο Χάμζα Γιουνές για πρώτη φορά μετά την αποχώρησή του από τη Ξάνθη και την Ελλάδα, μίλησε σχετικά με τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ηρθε στην Ελλάδα για να φτιάξει ποδοσφαιρικά το όνομά του και κατάφερε με τα 19 γκολ που σημείωσε να αναδειχθεί σε πρώτο σκόρερ της Super League. O Xάμζα Γιουνές μίλησε για τον πρώην προπονητή του και νυν του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "Metrosport".

Σε ό,τι αφορά τον Ρουμάνο τεχνικό είπε: "Εχω εξαιρετική σχέση μαζί του και υπάρχει μία αλληλοεκτίμηση. Κατά την άποψή μου ο Ραζβάν είναι ο καλύτερος προπονητής που είχα στην καριέρα μου. Είναι πολύ επαγγελματίας, υπομονετικός και έξυπνος. Το πιο σημαντικό του στοιχείο είναι η ειλικρίνειά του και το γεγονός πως μπορεί να προστατεύσει τους παίκτες του. Αν ο Ραζβάν ήταν από το ξεκίνημα της χρονιάς στον ΠΑΟΚ, πιστεύω θα έμπαινε στους ομίλους του Europa League. Χάθηκε χρόνος για τον ΠΑΟΚ. Είμαι βέβαιος πως από δω και πέρα θα πετύχει όλους τους στόχους".

Για το αν πιστεύει πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει πρωτάθλημα: "Βέβαια, το πιστεύω. Είναι μεγάλο κλαμπ ο ΠΑΟΚ και ο Λουτσέσκου μεγάλος προπονητής, οπότε μπορεί να το πετύχει".

Για τα όσα ακούγονται σχετικά με το ότι είναι αμυντικογενής: "Δεν είναι αλήθεια. Μας ζητούσε να παίζουμε επιθετικά στα περισσότερα παιχνίδια. Με τον Λουτσέσκου προπονητή στη Ξάνθη, σκόραρα 20 γκολ, οπότε πως μπορεί να πιστεύει κανείς πως είναι αμυντικογενής;".

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments