Αθλητισμός

Νέα Τούμπα: Τι γίνεται με την ανακατασκευή του γηπέδου του ΠΑΟΚ

Νέα Τούμπα: Τι γίνεται με την ανακατασκευή του γηπέδου του ΠΑΟΚ
Νέα Τούμπα: Ο ΠΑΟΚ θέλει να ανακατασκευάσει το ιστορικό του γήπεδο. Διαβάστε τις τελευταίες εξελίξεις.

Η νέα Τούμπα και η ανακατασκευή του ιστορικού γηπέδου του ΠΑΟΚ απασχολεί τη διοίκηση της ΠΑΕ και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής, μίλησε για το θέμα της ανακατασκευής , δηλώνοντας: «Στη νέα Τούμπα για το Τσάμπιονς Λιγκ».

O κ. Κατσαρής μιλώντας στην εφημερίδα Arena τόνισε μεταξύ άλλων:

«Εμείς θέλουμε όσο τίποτε άλλο να γίνει η ανακατασκευή του γηπέδου. Θέλουμε στην Τούμπα, στον ίδιο χώρο, να γίνει το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ και το θεωρώ το πιο σπουδαίο πράγμα στην ιστορία της ομάδας, αν το κάνει ο Ιβάν Σαββίδης. Πολύ πιο σπουδαίο από τις μεταγραφάρες που έκανε πρόσφατα, γιατί το έργο αυτό θα μείνει για πάντα.

Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται καινούργια στέγη και επειδή ο κ. Σαββίδης το βλέπετε όλοι, είναι αποφασισμένος να φτιάξει τεράστια ομάδα στο νέο μας γήπεδο, θέλουμε να παίξουμε για του ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πρέπει να προσέξουμε πάντως, πως θα γίνει η κατασκευή του νέου γηπέδου, μην την πατήσουμε όπως η ΑΕΚ που γκρέμισε τη Φιλαδέλφεια και έκανε 10 χρόνια να πάρει άδεια. Εδώ πρέπει να γίνει σωστή δουλειά, να μην αλλάξει το ύψος του γηπέδου ,για να μην επηρεασθεί η περιοχή. Να γίνει βύθιση του αγωνιστικού χώρου που μπορεί να φέρει ακόμη 10.000 θέσεις και να πάρουμε ακόμη και υπεύθυνες δηλώσεις των περιοίκων, ότι δεν θα κάνουν καμία προσφυγή, για να μας δημιουργήσουν προβλήματα. 

Σταδιακά, θύρα-θύρα πρέπει να γίνει η ανακατασκευή, τα ξέρει αυτά ο κύριος Σαββίδης και επειδή είναι πανέξυπνος επιχειρηματίας, δεν πρόκειται να κάνει λάθος».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments