Αθλητισμός
pagenews.gr / Αθλητισμός / ΓΣ Ηρακλής: «Ιβάν σε ευχαριστούμε για τις ψήφους σε ΕΠΟ και Σούπερ Λίγκα»
ΓΣ Ηρακλής: «Ιβάν σε ευχαριστούμε για τις ψήφους σε ΕΠΟ και Σούπερ Λίγκα» | Pagenews.gr
Pagenews Team 7 Σεπτεμβρίου 2017, 18:07 7 Σεπτεμβρίου 2017, 18:07

n nn n n nnnn n

Ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε από τους συνεργάτες του να ενημερωθεί για τα όσα συμβαίνουν στον Ηρακλή και απαίτησε σεβασμό προς τον σύλλογο. Από την πλευρά του Ηρακλή κανείς δεν είδε με καλό μάτι το… ενδιαφέρον αυτό και υπήρξαν αντιδράσεις όπως αυτή σε ειρωνικό ύφος από τον ΓΣ Ηρακλής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «O ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ καθώς και ολόκληρη η οικογένεια του συλλόγου θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ κ. Ιβάν Σαββίδη για το ενδιαφέρον το οποίο επιδεικνύει γύρω από τα τεκταινόμενα της ομάδας μας.

Θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε επίσης για το ενδιαφέρον που επέδειξε ολόκληρη την προηγούμενη χρονιά αφενός στηρίζοντας τον μεγαλομέτοχο της ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ και αφετέρου για τις ψήφους τόσο της δικής του ομάδας όσο και των συνεργαζόμενων με αυτήν ομάδων σε όλες τις ψηφοφορίες της ΕΠΟ και της Super League οι οποίες είχαν σαν αποτέλεσμα την αποβολή του ΗΡΑΚΛΗ από το πρωτάθλημα.

Θέλουμε τέλος να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο της εξυγίανσης του ελληνικού ποδοσφαίρου το οποίο έχει αναλάβει. Όσο για τη δική μας ομάδα, είμαστε πεπεισμένοι οτι θα βρει το δρόμο της ευκολότερα, αν εκλείψει η οποιαδήποτε ανάμειξη ξένων προς αυτήν παραγόντων».

nn nnnnnnnnnnnnnnnnnn

Πηγή: gazzetta.gr

Ετικέτες: 


2017