Αθλητισμός

UEFA: “Συναγερμός” για το Κολωνία – Ερυθρός Αστέρας λόγω Σέρβων χούλιγκανς

UEFA: “Συναγερμός” για το Κολωνία – Ερυθρός Αστέρας λόγω Σέρβων χούλιγκανς
Η UEFA λαμβάνει έκτακτα μέτρα για το αυριανό Κολωνία - Ερυθρός Αστέρας για το Europa League.

Κόκκινος συναγερμός στην UEFA, εξαιτίας της αυριανής αναμέτρησης της Κολωνίας με τον Ερυθρό Αστέρα για το Europa League. Μετά από απουσία 25 χρόνων από την διεθνή σκηνή, η Κολωνία επέστρεψε και όπως έδειξαν οι φίλοι της ήδη στο Λονδίνο, στον αγώνα με την Αρσεναλ, είναι αποφασισμένοι να την υποστηρίξουν παντού, μιας και βρέθηκαν εκεί περισσότεροι από 20.000 Γερμανοί

Τώρα, όμως, θα έχουν να αντιμετωπίσουν την εισβολή των Σέρβων, υπό την ηγεσία του «Ιβάν του τρομερού». Ο Ιβάν Μπογκντάνοφ έγινε (δυστυχώς) διάσημος στον προκριματικό αγώνα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2012 μεταξύ Ιταλίας και Σερβίας, όταν καταδικάστηκε σε τρία χρόνια και τρεις μήνες φυλάκιση για τις συγκρούσεις και ταραχές ξέσπασαν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού της 12ης Οκτωβρίου 2010. 

Η γερμανική αστυνομία ήδη έχει σχέδιο ασφάλειας, αφού ο Ερυθρός Αστέρας έχει ειδοποιήσει πως στην Γερμανία θα φτάσουν και χούλιγκανς. 

«Πρέπει να γίνει σαφές ότι δεν θα αφήσουμε την πόλη μας στα χέρια των άλλων, χωρίς μάχη», ήταν το μήνυμα μέσω διαδικτύου των φίλων της Κολωνίας προς εκείνους του Ερυθρού Αστέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άρσεναλ – Κολωνία: 20.000 Γερμανοί για… 3.000 εισιτήρια στο Λονδίνο – Επιχείρησαν "ντου" (vids&pics)

Europa League: Κι όμως, 15.000 φίλοι της Κολωνίας μπήκαν στο Emirates (vids)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments