Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Κίνδυνος και από Τελάντερ – Αν δεν πληρωθεί θα ζητήσει αφαίρεση βαθμών

Παναθηναϊκός: Κίνδυνος και από Τελάντερ – Αν δεν πληρωθεί θα ζητήσει αφαίρεση βαθμών
Αν ο Ράσμους Τελάντερ δεν πληρωθεί στην ώρα του (πρώτη δόση 6 Οκτωβρίου) τότε ο Παναθηναϊκός θα έχει κι άλλα μεγάλα προβλήματα.

Ο Ράσμους Τελάντερ ήταν γνωστό πως είχε κάνει προσφυγή στους πράσινους, αλλά πλέον η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου είναι τελεσίδικη και ο Παναθηναϊκός έχει να αντιμετωπίσει νέους κινδύνους.

Το δικαστήριο αποφάσισε κατά την τελευταία του συνεδρίαση πως πρέπει:

«Να καταβληθεί στον Ράσμους Τελάντερ από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός το ποσό των 461.397,48 ευρώ 10 ισόποσες μηνιαίες δόσεις. Σε περίπτωση που οποιαδήποτε από τις δόσεις δεν εξοφληθεί άμεσα, πλήρως και ολοσχερώς, απειλούνται σε βάρος της ΠΑΕ οι κυρώσεις του άρθρου 24 του Κ.Ι.Μ.Π. και οι οποίες θα επιβληθούν και θα ενεργοποιηθούν άμεσα, δυνάμει νέας αποφάσεως του παρόντος Δικαστηρίου μετά από έγγραφη γνωστοποίηση του ποδοσφαιριστή».

Η πρώτη δόση για τον Ράσμους Τελάντερ πρέπει να πληρωθεί στις 6 Οκτωβρίου και αντιστοιχεί σε 46.000 ευρώ. Ο Σκανδιναβός κεντρικός αμυντικός έχει διαμηνύσει στον Παναθηναϊκό πως αν δεν πληρωθεί, τότε θα ζητά από την ΕΠΟ το μηδενισμό του τριφυλλιού σε κάθε ματς και αφαίρεση τριών βαθμών μέχρι να εξοφληθεί.

Εκτός από τον πονοκέφαλο του Τελάντερ, οι πράσινοι έχουν αυτόν και του Μίκαελ Εσιέν πέντε μέρες νωρίτερα. Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να πληρώσει στον Γκανέζο μέσο, πάλι με απόφαση δικαστηρίου, 36.500 ευρώ την 1η Οκτωβρίου για την πρώτη δόση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments