Τουρισμός

Trivago: Αυτοί είναι οι πιο δημοφιλείς φθινοπωρινοί προορισμοί στην Ελλάδα για το 2017

Trivago: Αυτοί είναι οι πιο δημοφιλείς φθινοπωρινοί προορισμοί στην Ελλάδα για το 2017
Η Trivago έδωσε στη δημοσιότητα τον κατάλογο με τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στη χώρα μας για το φθινόπωρο του 2017.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Trivago, δημοφιλέστερος προορισμός στη χώρα μας για τους ξένους το φθινόπωρο του 2017 είναι η Αθήνα ενώ και η Σαντορίνη συγκεντρώνει εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον, με πέντε στους δέκα προτιμώμενους προορισμούς των διεθνών ταξιδιωτών να βρίσκονται στο νησί.

Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Χώρα της Μυκόνου. Η Κρήτη συμμετέχει στο τοπ 10 με δύο προορισμούς, τα Χανιά και τον Άγιο Νικόλαο που βρίσκονται αντίστοιχα στην όγδοη και ένατη θέση.

Όσον αφορά τους Έλληνες ταξιδιώτες, τα στοιχεία της Trivago δείχνουν, σύμφωνα με το mygreekholiday.gr, ότι οι αγαπημένοι τους προορισμοί αυτό το φθινόπωρο είναι η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη και τα Χανιά. Την τιμητική τους έχουν όμως οι περιοχές της Σαντορίνης (Φηρά, Ημεροβίγλι, Οία) αλλά και η Χώρα της Ρόδου. Οι κοντινές πόλεις στην Αθήνα, Ναύπλιο και Λουτράκι, φαίνεται να προσελκύουν επίσης το ενδιαφέρον.

Ως προς τις εθνικότητες των επισκεπτών της χώρας μας αυτό το φθινόπωρο, οι περισσότεροι θα είναι Γερμανοί και Άγγλοι και θα ακολουθήσουν, οι Ιταλοί και οι Γάλλοι. Για το διάστημα μεταξύ της 1ης Οκτωβρίου 2017 και της 30ης Δεκεμβρίου 2017, ο μέσος όρος τιμών που επιλέχθηκε από ταξιδιώτες για τα καταλύματα σε όλη την Ελλάδα είναι 80 ευρώ ανά βραδιά και ο μέσο όρος διαμονής από Έλληνες και ξένους ταξιδιώτες είναι 3 βράδια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments