Μedia
pagenews.gr / Μedia / ΝΔ: Ευχόμαστε να βρεθεί λύση για την «Αυγή» – Η απάντηση της εφημερίδας
ΝΔ: Ευχόμαστε να βρεθεί λύση για την «Αυγή» – Η απάντηση της εφημερίδας | Pagenews.gr
Pagenews Team 28 Σεπτεμβρίου 2017, 16:19 28 Σεπτεμβρίου 2017, 16:19

Λύση στο ζήτημα που έχει προκύψει στην εφημερίδα Αυγή, ώστε οι εργαζόμενοι να μην χάσουν τις δουλειές τους εύχεται να βρεθεί η ΝΔ.

«Μπορεί να μην πήραμε ποτέ απάντηση από τον κ. Τσίπρα ποιος κρύβεται πίσω από την offshore της “Αυγής”. Άλλο πράγμα είναι αυτό και άλλο οι δυσμενείς εξελίξεις για την εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ», σχολιάζει η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της με αφορμή τις εξελίξεις στην εφημερίδα.

«Ευχόμαστε οι υπεύθυνοι αυτής της κατάστασης να δώσουν λύση, η εφημερίδα να μείνει ανοιχτή και οι εργαζόμενοι να μην χάσουν τη δουλειά τους. Γιατί κ. Τσίπρα δεν είμαστε όλοι ίδιοι!», καταλήγει.

Η απάντηση από την Αυγή στη ΝΔ

Στη Νέα Δημοκρατία, που εξέδωσε ανακοίνωση για τις εξελίξεις στην εφημερίδα «Αυγή», απάντησε η εφημερίδα.

«Μπορεί να μην πήραμε ποτέ απάντηση από τον κ. Μητσοτάκη για το πώς η ΝΔ θα εξοφλήσει τα θαλασσοδάνειά της. ‘Αλλο πράγμα είναι αυτό και άλλο οι δυσμενείς εξελίξεις για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.Ευχόμαστε οι υπεύθυνοι αυτής της κατάστασης να δώσουν λύση, το κόμμα να μείνει ανοιχτό και όσοι απασχολούνται σε αυτό να μην χάσουν την δουλειά τους. Γιατί κ. Κικίλια δεν είμαστε όλοι ίδιοι» αναφέρει η ανακοίνωση.

Ετικέτες: 


2017