Αθλητισμός
pagenews.gr / Αθλητισμός / Όλα ανοιχτά για Έλληνα άσο στο Λιμάνι
Όλα ανοιχτά για Έλληνα άσο στο Λιμάνι | Pagenews.gr
Pagenews Team 29 Σεπτεμβρίου 2017, 14:19 29 Σεπτεμβρίου 2017, 14:19

Ελάχιστα κράτησε η τιμωρία του Στέφανου Καπίνο στον Ολυμπιακό, καθώς ο Έλληνας πορτιέρε επέστρεψε χθες στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας, μετά από επιθυμία του Τάκη Λεμονή.

Πάντως, αυτή η εξέλιξη δε σημαίνει απαραίτητα πως ο Στέφανος Καπίνο θα επιστρέψει άμεσα και κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού

Όπως σας έχουμε ενημερώσει από την πρώτη στιγμή, η απόφαση για την τιμωρία του Έλληνα πορτιέρο ήταν αποκλειστικά του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος δεν συνηθίζει να κάνει πίσω όταν αναλαμβάνει τέτοιες σημαντικές πρωτοβουλίες για την ομάδα.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ «διέταξε» την παραδειγματική τιμωρία του Στέφανου Καπίνο, προφανώς γιατί έκρινε σοβαρό το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο φέρεται να υπέπεσε κι αυτό είναι κάτι που δεν αλλάζει, παρόλο το γεγονός πως ο Έλληνας πορτιέρε επέστρεψε στις προπονήσεις, μετά από τη μεσολάβηση του Τάκη Λεμονή.

Μάλιστα, όσοι γνωρίζουν καλά το παρασκήνιο και τι έχει συμβεί πραγματικά με τον διεθνή τερματοφύλακα, εκτιμούν ότι παραμένει πιθανό το σενάριο αποχώρησης του παίκτη (ακόμα και τον Γενάρη) από τον Ολυμπιακό.

Ετικέτες: 


2017