Αθλητισμός

Τζάλμα Κάμπος: Οριστικά εκτός από το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ

Τζάλμα Κάμπος: Οριστικά εκτός από το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ
Δίχως τον Τζάλμα Κάμπος θα αγωνιστεί οριστικά ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΛ. Ανεβαίνει ο Χοσέ-Άνχελ Κρέσπο. Το πλάνο του Λουτσέσκου για την αναμέτρηση με την ομάδα της Λάρισας.

Χωρίς τον 30χρονο εξτρέμ Τζάλμα Κάμπος θα παρουσιάστει ο ΠΑΟΚ το Σάββατο στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΛ για την έκτη αγωνιστική της Super League.

O ποδοσφαιριστής του «δικεφάλου του Βορρά» δεν προπονήθηκε ούτε την Πέμπτη (έκανε πρόγραμμα αποθεραπείας) και τέθηκε οριστικά εκτός. Ούτως ή άλλως, ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε εδώ και λίγα 24ωρα τα σχέδια του για το ματς με τους «βυσσινί», δίχως να βρίσκεται ο Κάμπος στο πλάνο του. 

Αντιθέτως, ενθαρρυντικά είναι τα σημάδια για τον Χοσέ-Άνχελ Κρέσπο, που προπονήθηκε κανονικά για δεύτερη σερί ημέρα. Ο Ρουμάνος δεν μπορεί να υπολογίζει στον Λεβέκ για άλλη μια φορά. Ο Ρουμάνος τεχνικός αναμένεται να ανοίξει τα χαρτιά του στο σημερινό πρόγραμμα. Απ’ ότι φαίνεται, πέραν του Ρέι, οι Μάτος, Βαρέλα και Σαμπράνο στην άμυνα, η δυάδα Τσίμιροτ-Μαουρίτσιο στο κέντρο και ο Πρίγιοβιτς στην επίθεση οι επτά σίγουροι της ενδεκάδας.

Πηγή: sport-fm.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments