Αθλητισμός

Κατέθεσε στην ανακρίτρια για Λάσκαρη ο Λετονός Σουμπότινς

Κατέθεσε στην ανακρίτρια για Λάσκαρη ο Λετονός Σουμπότινς
Ο Λετονός επιχειρηματίας Μιχάλ Σουμπότινς κατέθεσε στην ανακρίτρια σχετικά με την αντιδικία τον διοικητικό ηγέτη της ΚΑΕ Άρης, Νίκο Λάσκαρη και την σύζυγό του, Γεωργία Ευσεβίου.

Ο διοικητικός ηγέτης και η σύζυγός του βρίσκονται σε αντιδικία με τον Λετονό επιχειρηματία, που δραστηριοποιείται στην αγοραπωλησία χρυσού μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας και είναι ο νόμιμος εκπρόσωπος της αλλοδαπής εταιρίας MD7 Trade Ltd. Θυμίζουμε πως ο Σουμπότινς εμπλέκει τον Νίκο Λάσκαρη αλλά και την σύζυγό του, Γεωργία Ευσεβίου, σε μία υπόθεση απάτης «μαμούθ», υπεξαίρεσης και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηρίοτητες. Μάλιστα, ο Λετονός επιχειρηματίας έχει καταθέσει αγωγή εναντίον του ζεύγους στις 31 Μαρτίου 2017, αξιώνοντας το ποσό των 97,2 εκατομμυρίων ευρώ.

Για την συγκεκριμένη υπόθεση, ο Σουμπότινς κατέθεσε στην ανακρίτρια ζητώντας την εκποίηση της περιουσίας του Νίκου Λάσκαρη, ο οποίος αναμένεται να καταθέσει και εκείνος με την σειρά του στις δικαστικές αρχές μέσα στην εβδομάδα.

Μάλιστα, η ειδική ανακρίτρια έχει καλέσει και την σύζυγο του διοικητικού ηγέτη του Άρη, Γεωργία Ευσεβίου, η οποίο ωστόσο είναι δύσκολο να βραθεί από τις αρμόδιες αρχές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments