Αθλητισμός
pagenews.gr / Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Ανοιχτή γραμμή Τσίπρα με τους υπουργούς
Παναθηναϊκός: Ανοιχτή γραμμή Τσίπρα με τους υπουργούς | Pagenews.gr
Pagenews Team 30 Σεπτεμβρίου 2017, 09:26 30 Σεπτεμβρίου 2017, 9:26

Μόνο αδιάφορος δεν είναι ο πρωθυπουργός στη θέα των δραματικών εξελίξεων στο Τριφύλλι και μάλιστα εμφανίζεται να… καίγεται για να βρεθεί μία λύση και να μη διαλυθεί ο σύλλογος.  

Ο Αλέξης Τσίπρας άλλωστε δεν θέλει σε καμία περίπτωση να "σκάσει" ο Παναθηναϊκός επί δικής του διακυβέρνησης, όχι μόνο επειδή είναι φίλος της ομάδας, αλλά κι επειδή γνωρίζει ότι εκτός των άλλων, θα υπάρξει και μεγάλος κοινωνικός αντίκτυπος, όπως σημειώνει η "Live Sport". 

Η ατάκα δε που κυριαρχεί στις ενδοκυβερνητικές συζητήσεις τις τελευταίες ημέρες σύμφωνα με το δημοσίευμα είναι πως: "Δεν νοείται πρωτάθλημα χωρίς τον Παναθηναϊκό, είναι αδιανόητο κάτι τέτοιο"! Ο πρωθυπουργός μάλιστα βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή τόσο με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, όσο και με τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος, Σωκράτη Φάμελλο. Στον τελευταίο εξάλλου έδωσε εντολή πρόσφατα να προχωρήσει νομοθετικά το πρότζεκτ του γηπέδου στο Γουδή, θεωρώντας ότι αυτό πρέπει πάση θυσία να γίνει, μιας κι αποτελεί "ηθική και νομική υποχρέωση" της σημερινής κυβέρνησης. 

Στην κυβέρνηση άλλωστε θεωρούν ότι αν μέχρι τον Δεκέμβριο ή Ιανουάριο περάσουν το νομοθέτημα για το νέο Ρυθμιστικό Σχέδιο της Αθήνας όπου περιλαμβάνεται και το Γουδή, θα μπορεί να αποτελέσει "μαγνήτη" για όποιον θελήσει να επενδύσει στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό, επιλέγοντας είτε αυτό, είτε την υπάρχουσα λύση στο ΟΑΚΑ. 

Ετικέτες: 


2017