Αθλητισμός

Γιαννάκης: «Αν δυναμώσουμε πνευματικά θα έρθουν τα αποτελέσματα»

Γιαννάκης: «Αν δυναμώσουμε πνευματικά θα έρθουν τα αποτελέσματα»
Ο Παναγιώτης Γιαννάκης ανέλυσε τους λόγους οι οποίοι θα οδηγήσουν στην αγωνιστική ανάκαμψη του Άρη, στο περιθώριο της media day για την αναμέτρηση με τη Ζιελόνα Γκόρα.

Ο Γιαννάκης δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι είναι φυσιολογικό για τον Άρη να έχει αγωνιστικά σκαμπανεβάσματα, ενώ τόνισε, ότι η προσέγγιση της ομάδας στην αναμέτρηση με τη Ζιελόνα Γκόρα για το Basketball Champions League, πρέπει να διαπνέεται από υπομονή και μεθοδικότητα, ούτως ώστε να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παναγιώτη Γιαννάκη:

Για το ματς με τη Ζιελόνα Γκόρα: «Αύριο ξεκινάει το Champions League. Είναι ένα πολύ δύσκολο τουρνουά. Αύριο παίζουμε με την Ζιελόνα Γκόρα. Μια ομάδα με προπονητή και παίκτες ίδιους τις τελευταίες δύο σεζόν. Τα παιδιά προσπαθούν στη προπόνηση και θέλουμε να παίξουμε καλύτερα από ότι την Κυριακή. Αν δυναμώσουμε λίγο πνευματικά, θα πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Είναι φυσιολογικά τα σκαμπανεβάσματα. Οι Σέρβοι είναι δύο έμπειροι και έξυπνοι παίκτες. Είναι δύσκολο παιχνίδι και χρειάζεται επιμονή, υπομονή και ηρεμία σε δύσκολες στιγμές του παιχνιδιού κάτι που δεν είδαμε τελευταία. Ο Πέτγουεϊ και ο Μοράντ κάνουν συντηρητική προπόνηση και θα μπορέσουν να μας βοηθήσουν έστω και λίγο».

Για την εικόνα της ομάδας: «Κάθε μέρα γίνονται και καλύτεροι. Τρεις παίκτες βασικοί, ήρθαν τη τελευταία στιγμή. Είναι φυσιολογικό να έχουμε αυτή τη νευρικότητα, αλλά αυτό μας κάνει καλό και η χρονιά είναι μεγάλη. Σημασία έχει το ποιος θα αντέξει. Ο Άρης έχει φίλαθλους που έχουν απαιτήσεις και θέλουμε να δείξουμε καλή εικόνα την κατάλληλη εποχή».

Για το τι θέλει να δει από τους παίκτες του: «Ξέρουμε ότι η Ζιελόνα Γκόρα θα θέλει να ελέγξει το ρυθμό με τους έμπειρους γκαρντ της. Εμείς θέλουμε να πιέσουμε στην άμυνα, να βάλουμε ταχύτητα στο παιχνίδι αλλά συγχρόνως να έχουμε υπομονή και επιμονή και να μην κάνουμε πολλά λάθη».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments