Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Παράδειγμα το «Friends Arena»

ΠΑΟΚ: Παράδειγμα το «Friends Arena»
Στα πλαίσια της παρουσίας του στο συνέδριο επιχειρηματικότητας που διοργάνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Γιενς Κένινγκ, μίλησε για το θέμα της δημιουργίας του νέου γηπέδου στην Τούμπα.

Πρόκειται για τον Γερμανό εκπρόσωπο της εταιρείας «Legardere Sports», που αναλαμβάνει το πρότζεκτ δημιουργίας νέων γηπέδων σε όλο τον κόσμο.

Αρχικά, είπε: «Θα αρχίσω με την πρώτη ερώτηση και θα πω ότι αν είχα συζητήσει κάτι με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, δεν θα το έλεγα εδώ. Κι εγώ έμαθα για το νέο γήπεδο, ερχόμενος εδώ», ανέφερε αρχικά για να συμπληρώσει: «Με ρωτήσατε πως μπορεί να επηρεάσει το γεγονός ότι το γήπεδο βρίσκεται στην «καρδιά» της πόλης.

Η «Friends Arena» είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα, όταν χτίστηκε αυτό το γήπεδο, αναπτύχθηκε μία ολόκληρη περιοχή στην Στοκχόλμη. Υπάρχουν και περιπτώσεις ομάδων που επέλεξαν να χτίσουν ένα γήπεδο εκτός πόλης και τελικά άλλαξαν γνώμη. 

Δεν θεωρώ ότι είναι κακό το γεγονός ότι η Τούμπα βρίσκεται στην «καρδιά» της πόλης. Το να χτίσεις ένα γήπεδο σε ένα συγκεκριμένο μέρος, μπορεί να βοηθήσει μία ολόκληρη περιοχή να αναπτυχθεί», κατέληξε ο κ. Κόνινγκ που είναι εκπρόσωπος της εταιρίας «Legardere Sports», που αναλαμβάνει πρότζεκτ δημιουργίας νέων γηπέδων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments