Ελλάδα

Λάρισα: Υποδοχή στον Αλέξη Τσίπρα με πλακάτ και συνθήματα (pics)

Λάρισα: Υποδοχή στον Αλέξη Τσίπρα με πλακάτ και συνθήματα (pics)
"Θερμή" υποδοχή από τους Λαρισαίους στον Αλέξη Τσίρπα. Έκαναν πορεία διαμαρτυρίας με πλακάτ και συνθήματα.

«Θερμή» υποδοχή επεφύλαξαν στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα οι Λαρισαίοι, που το απόγευμα της Τετάρτης πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας.  Οι διαμαρτυρόμενοι προσπάθησαν να προσεγγίσουν το χώρο του ξενοδοχείου όπου έφτασε το μεσημέρι ο Αλέξης Τσίπρας αλλά δεν τα κατάφεραν. 

Σύμφωνα με το larissanet, το ξενοδοχείο ήταν αποκλεισμένο από νωρίς και μπορούσαν να πλησιάσουν μόνο όσοι είχαν ειδική διαπίστευση.

Με συνθήματα όπως «Θέλουνε συναίνεση να φτάσουμε στον πάτο, οργάνωση παντού να’ ρθουν τα πάνω κάτω» και «ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΝΔ ματώνουν το λαό για την πλουτοκρατία» έδωσαν αγωνιστική απάντηση στα περί «δίκαιης ανάπτυξης» που διαλαλεί η κυβέρνηση, μέσα από το «αναπτυξιακό συνέδριο Θεσσαλίας», οι εργασίες του οποίου ξεκίνησαν την Τρίτη και ολοκληρώθηκαν σήμερα με την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα. Ιδιαίτερα δυναμική η παρουσία των αγροτών, οι οποίοι συμμετείχαν στην κινητοποίηση με τα τρακτέρ τους.

Το συλλαλητήριο οργάνωσαν το Εργατικό Κέντρο Λάρισας και οι Ομοσπονδίες Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας, Καρδίτσας και Τρικάλων, ενώ συμμετείχαν δεκάδες εργατικά σωματεία και αγροτικοί σύλλογοι, σύλλογοι γυναικών, φοιτητών, συνταξιουχικές οργανώσεις και άλλοι μαζικοί φορείς της περιοχής.

Στη συγκέντρωση στην πλατεία της συνοικίας Αβέρωφ μίλησε ο Τάσος Τσιαπλές πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, ενώ χαιρέτησαν ο Κώστας Τζέλας γραμματέας της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων ν. Καρδίτσας και ο Παναγιώτης Ηλιάδης πρόεδρος του φοιτητικού Συλλόγου Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments