Πολιτική

Αλέξης Τσίπρας: Η ομιλία του πρωθυπουργού στο 4ο Περιφερειακό Συνέδριο Θεσσαλίας (LIVE)

Αλέξης Τσίπρας: Η ομιλία του πρωθυπουργού στο 4ο Περιφερειακό Συνέδριο Θεσσαλίας (LIVE)
Στην Θεσσαλία ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας. Με την ομιλία του ολοκληρώνονται οι διήμερες εργασίες του 4ου Περιφερειακού Συνεδρίου.

Ο Αλέξης Τσίπρας πραγματοποιεί αυτήν την ώρα την κεντρική του ομιλία με την οποία ολοκληρώνονται οι διήμερες εργασίες του 4ου Περιφερειακού Συνεδρίου της Θεσσαλίας.

Υποσχέσεις για φοροελαφρύνσεις

Νωρίτερα ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με επιχειρηματίες στο Βόλο και έκανε λόγο για νέα φορολογικά κίνητρα και φοροελαφρύνσεις για τη στήριξη των νεοφυών επιχειρήσεων ενώ τόνισε ότι η χώρα πρέπει να «επενδύσει στην καινοτομία και την υγιή επιχειρηματικότητα». 

Ο πρωθυπουργός συνομίλησε με εκπροσώπους καινοτόμων, νεοφυών επιχειρήσεων στις εγκαταστάσεις του Μουσείου Πλινθοκεραμοποιία στο παλιό εργοστάσιο των αδελφών Τσαλαπάτα και ενημερώθηκε για τις δράσεις αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρηματίες στο ελληνικό οικονομικό περιβάλλον. 

Ανέφερε επίσης ότι υπάρχει ανάγκη για ένα νέο παραγωγικό μοντέλο ενώ -για άλλη μια φορά- έκανε λόγο για λάθη του παρελθόντος. Όπως ανέφερε, πρέπει να γίνουν επενδύσεις στην καινοτομία για να αντιμετωπιστεί το brain drain και να γίνει προσπάθεια για να επιστρέψουν από στον τόπο τους οι Ελληνες επιστήμονες. 

Αναφέρθηκε, επίσης, και στα «θαλασσοδάνεια» του παρελθόντος και τόνισε ότι θα πρέπει να σταματήσει το φαινόμενο των χρεοκοπημένων επιχειρήσεων στο εσωτερικό της χώρας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments