Αθλητισμός

Γιαννάκης: «Η βελτίωση θα έρθει με τον καιρό»

Γιαννάκης: «Η βελτίωση θα έρθει με τον καιρό»
Οι δηλώσεις του Παναγιώτη Γιαννάκη για τη νίκη του Άρη επί της Ζιελόνα Γκόρα (70-64).

Ευχαριστημένος ήταν ο Παναγιώτης Γιαννάκης για τον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκε ο Άρης στο ματς με τη Ζιελόνα Γκόρα, τονίζοντας ωστόσο ότι υπάρχουν ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης εν όψει της συνέχειας.

Παράλληλα, ο προπονητής του Άρη μίλησε για την παρουσία του κόσμου αλλά και την επίδραση του Νίκου Γκάλη στην ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παναγιώτη Γιαννάκη:

Για το ματς: «Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Αντιμετωπίσαμε μια καλή ομάδα που έχει τον ίδιο προπονητή και σχεδόν το ίδιο ρόστερ τελευταία δύο χρόνια και με παίκτες που έχουν παραστάσεις από το υψηλό επίπεδο. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε καλά την δουλειά μας, ήμασταν συγκεντρωμένοι και παράμείναμε συγκεντρωμένοι στην άμυνα. Στο δεύτερο ημίχρονο η Ζιελόνα έβαλε αρκετά τρίποντα μερικά ήταν ελεύθερα και έχω παράπονα από τα ελεύθερα σουτ που τους επιτρέψαμε. Είχαμε σταθερή και καλή άποδοση για 27 λεπτά για αυτό χάσαμε την διαφορά μας. Πρέπει να κρατάμε την διάρκεια στην απόδοση μας, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια τους και τη νίκη».

Για την αστάθεια στην απόδοση της ομάδας: «Είναι απόλυτα λογικό διότι αρκετοί παίκτες δεν έχουν αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα και ήρθαν πρόσφατα, ενώ υπάρχουν και αλλά παιδιά που πρέπει να διατηρήσουν την πνευματική τους συγκέντρωση, είναι δεδομένο ότι θα βελτιωθούν όλα αυτά απλά χρειαζόμαστε λίγο χρόνο. Στόχος είναι να βελτιωθούμε και άτομα και ομαδικά και αυτό θα γίνει και θα φανεί στη συνέχεια».

Για τους οπαδούς: «Θέλουμε τη βοήθεια και συμπαράσταση από τον κόσμο, τους θελουμε εδώ σε κάθε παιχνίδι. Τους ευχαριστούμε που έρχονται στο γήπεδο και μας στηρίζουν».

Για τη βελτίωση στις βολές: «Ο Άρης είχε τον μετρ στις βολές τον Νίκο (σ.σ. εννοεί τον Γκάλη). Που κέρδιζε φάουλ και δεν έχανε βολές… όποτε πρέπει να τον μιμηθούμε, δουλεύουμε με τα παιδιά αρκετά και σε αυτό τον τομέα».

Για τον ρόλο του Γκάλη: «Ο Γκάλης είναι παράδειγμα για όλους μας, αλλά δεν μπορεί κανένας παίκτης να κάνει όλα αυτά τα σύνθετα που έκανε ο Νίκ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments