Μedia

Το Τατουάζ Επεισόδια Δευτέρας: Όλες οι εξελίξεις για το επόμενο διπλό επεισόδιο

Το Τατουάζ Επεισόδια Δευτέρας: Όλες οι εξελίξεις για το επόμενο διπλό επεισόδιο
Το Τατουάζ και τα Επεισόδια της Δευτέρας αναμένεται να κρατήσουν και πάλι αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου.

Το Τατουάζ στον Alpha παίζει κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη με διπλό επεισόδιο. Είναι μια σειρά γεμάτη έρωτα, απαγορευμένους δεσμούς και εγκλήματα πάθους. Μια ερωτική ιστορία γεννιέται κάτω από αντίξοες συνθήκες. Ένα αστυνομικό θρίλερ με φόντο την Αίγινα και τα Μετέωρα, όπου ένας κατά συρροή δολοφόνος βάζει στο στόχαστρο νεαρές γυναίκες…

Στο επόμενο διπλό επεισόδιο, ο Θεοχάρης καταφτάνει στην Αίγινα ανησυχώντας για την κατάσταση της Αννας και ζητάει από τον Αλέξανδρο να μάθει τι ακριβώς συμβαίνει, την ώρα που ο Τόνυ κάνει μία ακόμα προσπάθεια να τα βρει με την γυναίκα του, λίγο πριν υπογράψει το διαζύγιο τους.

Ο Παύλος, που έχει παρατηρήσει κάποιες περίεργες κινήσεις της Μάρθας, εκμυστηρεύεται στον Άγγελο, τους φόβους του ότι η η γυναίκα του κρύβει κάποιο πρόβλημα υγείας της κι εκείνος του προτείνει να την παρακολουθήσουν.

Στο Λονδίνο, η Νίνα, προσπαθεί να πείσει την Βέρα, πως η ανδρική φωνή που άκουσε από το τηλέφωνο δεν ήταν του Ιωσήφ, αλλά ενός νέου έρωτα ονόματι Δημήτρης.

Ο Ορφέας προσπαθεί να ξεφύγει από τους εφιάλτες της παιδικής του ηλικίας και αποφασίζει να πάει ένα μικρό ταξίδι στα Μετέωρα με την Ελένη, την ώρα που στην ταβέρνα γιορτάζουν το νέο συνεταιρισμό του Άγγελου με τον Αλέξανδρο.

Η Αμαλία συνεχίζει να δίνει μάχη για την ζωή της με τον Θεοχάρη να ενημερώνει την Άννα για την μητέρα της, εκείνη όμως δεν τον πιστεύει κι αρνείται να φύγει για το Λονδίνο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments