Αθλητισμός

Λινάρδος: ”Ο Γιαννάκης είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για τον Άρη”

Λινάρδος: ”Ο Γιαννάκης είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για τον Άρη”
Ο επί χρόνια συνεργάτης του Παναγιώτη Γιαννάκη, Νίκος Λινάρδος, μίλησε για την επιστροφή του ''δράκου'' στον Άρη, χαρακτηρίζοντας εξαιρετική την επιλογή του συλλόγου.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Νίκος Λινάρδος για την αξία του Παναγιώτη Γιαννάκη αλλά και το πρότζεκτ που πάει να χτίσει στον Άρη.

Ο επί χρόνια συνεργάτης και φίλος του ”δράκου”, παραχώρησε δηλώσεις στον ραδιοφωνικό ”αέρα” του ”Yellow Radio 92.8”, χαρακτηρίζοντας, μεταξύ άλλων τον Γιαννάκη, ως ”τον κατάλληλο άνθρωπο στην κατάλληλη στιγμή” όσον αφορά τη συνεργασία του με τον Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λινάρδος:

”Ο Παναγιώτης ποτέ δεν κρύφτηκε, πήρε ρίσκα στην καριέρα του, και τον Πανιώνιο τον έφτιαξε, και μετά ανέλαβε το Μαρούσι, και τον Ολυμπιακό τον ανέλαβε σε μια απαιτητική κατάσταση. ην πρόταση του Άρη δεν θα μπορούσε να την αρνηθεί, ήθελε να επιστρέψει και το χρειαζόταν και το πρωτάθλημα. Ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος, για την κατάλληλη θέση την κατάλληλη στιγμή. Η αποστολή είναι δύσκολη, ο Παναγιώτης ξέρει τις απαιτήσεις και ξέρει την λαχτάρα των Αρειανών. Η ομάδα φυσικά δεν μπορεί να χτιστεί σε έναν χρόνο, αλλά θεωρώ ότι χρόνο με τον χρόνο θα φτιαχτεί μια ομάδα που θα μπορέσει να κάνει την Θεσσαλονίκη να πρωταγωνιστήσει και πάλι στο Ελληνικό μπάσκετ.”

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments