Ελλάδα

Άδεια στον Κουφοντίνα: Η χήρα του Στίβεν Σόντερς δηλώνει τον αποτροπιασμό της για το γεγονός

Άδεια στον Κουφοντίνα: Η χήρα του Στίβεν Σόντερς δηλώνει τον αποτροπιασμό της για το γεγονός
Οργή από τους συγγενείς των θυμάτων της "17Ν" για την 48ωρη άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα. Αποτροπιασμό για το γεγονός δηλώνει η χήρα του Στίβεν Σόντερς.

Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση της χορήγησης άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα, γεγονός που έχει προκαλέσει την οργή των οικογενειών των θυμάτων της "17Ν".

Ανάμεσα σε αυτούς που δηλώνουν την οργή τους η χήρα του Βρετανού στρατιωτικού ακολούθου Στίβεν Σόντερς, Χέδερ

Σε δήλωσή της προς την εφημερίδα Times, η Χέδερ Σόντερς είπε: «Είμαι αποτροπιασμένη από την απελευθέρωση για δύο ημέρες ενός άνδρα που εμπλέκεται στο φόνο του συζύγου μου. Κανένας από εκείνους στη 17Ν δεν έχει δείξει ποτέ καμία μεταμέλεια ούτε έχει απολογηθεί για το φόνο του συζύγου μου».

Φωτογραφία από τις 3 Μαρτίου του 2003 που δείχνει τη Χέδερ Σόντερς, συνοδευόμενη από αστυνομικό, να βγαίνει από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου διεξαγόταν η δίκη της 17Ν

Ποιος ήταν ο Στίβεν Σόντερς

Ο Στίβεν Σόντερς ήταν Βρετανός στρατιωτικός και διπλωμάτης, που έλαβε τον βαθμό του ταξιάρχου και υπηρέτησε μεταξύ άλλων ως στρατιωτικός ακόλουθος της πρεσβείας του Ηνωμένου Βασιλείου στην Αθήνα. Δολοφονήθηκε στις 8 Ιουνίου 2000 από μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη», της οποία υπήρξε το τελευταίο θύμα μέχρι την εξάρθρωση της οργάνωσης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments