Ελλάδα

Κακοκαιρία: Σαρώνει το Ιόνιο – ένας νεκρός στην Κέρκυρα (pics)

Κακοκαιρία: Σαρώνει το Ιόνιο – ένας νεκρός στην Κέρκυρα (pics)
H κακοκαιρία χτύπησε το Ιόνιο. Νεκρός ανασύρθηκε από το ΙΧ αυτοκίνητό του ένας 55χρονος άνδρας, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε, στην περιοχή Περιβόλι προς Σάντα Μπάρμπαρα, στη νότια Κέρκυρα, παρασύρθηκε από ρέμα.

Κακοκαιρία – Ιόνιο: Στο αυτοκίνητο επέβαιναν η σύζυγος και τα ανήλικα παιδιά του, που μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες των πυροσβεστών κατάφεραν να σωθούν.

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιονίων Νήσων Ευθύμης Γεωργακόπουλος, το ΙΧ αυτοκίνητο τύπου τζιπ, που οδηγούσε ο άτυχος 55χρονος πατέρας παρασύρθηκε από το ρέμα, όταν γύρω στις 10 το βράδυ, έντονα καιρικά φαινόμενα έπληξαν την περιοχή της νότιας Κέρκυρας.

Μιλώντας στο ΣΚΑΪ, ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ευθύμης Γεωργακόπουλος τόνισε ότι από τις έντονες βροχοπτώσεις πλημμύρισαν σπίτια και μαγαζιά, σημειώθηκαν ζημιές στο οδικό δίκτυο, ενώ αρκετές περιοχές έμειναν χωρίς ρεύμα λόγω βλάβης στο δίκτυο. 

Είπε ακόμα ότι σημειώθηκε και έντονη χαλαζόπτωση. Στην Κέρκυρα η πυροσβεστική δέχτηκε 15 κλήσεις για άντληση υδάτων και παροχές βοήθειας.

Πηγή: corfutvnews.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments