Πολιτική

Με πούρο πανηγυρίζει ο Λαλιώτης την εκλογή Γεννηματά – Ειρωνείες περί “νέων αγωνιστών” από τον Ψαριανό

Με πούρο πανηγυρίζει ο Λαλιώτης την εκλογή Γεννηματά – Ειρωνείες περί “νέων αγωνιστών” από τον Ψαριανό
Για όσους απορούσαν πού χάθηκε ο Κώστας Λαλιώτης, η απάντηση είναι απλή: στα γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη όπου πανηγύρισε την εκλογή της Φώφης Γεννηματά στην Κεντροαριστερά με πούρο.

Με ένα πούρο στο στόμα ο Κώστας Λαλιώτης, άνετος στο φυσικό του χώρο, πανηγύρισε την εκλογή στην ηγεσία για την Κεντροαριστερά της συντρόφισσάς του Φώφης Γεννηματά.

Ο αλάνθαστος φωτογραφικός φακός κατέγραψε το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, τον Κώστα Λαλιώτη να κάθεται πάνω σε ένα γραφείο γιορτάζοντας τη νίκη της κ. Γεννηματά με ένα πουράκι στο στόμα.

Αρκετοί, στενοί συνεργάτες της Φώφης Γεννηματά, από την παλιά φρουρά των στελεχών του ΠΑΣΟΚ, έσπευσαν να την συγχαρούν και να της σφίξουν το χέρι, ενώ έβγαλαν και αναμνηστικές φωτογραφίες στο γραφείο της, αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος που της έδινε καθαρή νίκη. Μεταξύ αυτών ο Θανάσης Τσούρας, ο Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, ο Μανώλης Όθωνας, η Εύη Χριστοφιλοπούλου, ο Νίκος Βοσδογάνης και ο Παύλος Χρηστίδης.

Και μπορεί ο Λαλιώτης να ζούσε στιγμές δόξας ωστόσο ο βουλευτής από το Ποτάμι, Γρηγόρης Ψαριανός, δεν είχε την ίδια διάθεση. Μάλιστα σχολίασε τη συγκεκριμένη κίνηση του Κώστα Λαλιώτη με επικριτική διάθεση.

"Νεαροι αγωνιστες του Νεου Φορεα του ΠΑΣΟΚ πανηγυριζουν για την ανανεωση και την μεγαλη νικη της κεντροαριστερας, μετα την εκλογη του Νεου Αρχηγου της ιστορικης παραταξης", έγραψε με χλευαστικό ύφος στο Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments