Ελλάδα

Μάνδρα Αττικής: Εντοπίστηκε ακόμη ένας νεκρός – 22 τα θύματα από τις φονικές πλημμύρες

Μάνδρα Αττικής: Εντοπίστηκε ακόμη ένας νεκρός – 22 τα θύματα από τις φονικές πλημμύρες
Εντοπίστηκε πριν από λίγο ο 22ος νεκρός που άφησε πίσω της η κακοκαιρία στη Μάνδρα Αττικής.

Νεκρό εντοπίστηκε το πρωί της Δευτέρας ένα ακόμη άτομο στη Μάνδρα Αττικής περίπου δύο εβδομάδες μετά τις πλημμύρες που στοίχισαν τη ζωή σε 21 ακόμη άτομα.

Η σορός βρέθηκε κοντά στο αμαξοστάσιο του Δήμου και μόλις ανασυρθεί αναμένεται να μεταφερθεί στο Θριάσιο Νοσοκομείο για ταυτοποίηση.

Δεν διευκρινίζεται επίσημα εάν πρόκειται για τον αγνοούμενο κυνηγό, ωστόσο προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για άλλο άτομο που αγνοείται.

Ο αριθμός των νεκρών πλέον ανεβαίνει στους 22, ενώ μέχρι τώρα επισήμως η Πυροσβεστική αναζητούσε έναν 70χρονο άντρα, πρώην στρατιωτικό, που το πρωί της Τετάρτης 15 Νοεμβρίου που ξέσπασε η φονική κακοκαιρία βρισκόταν στην περιοχή για κυνήγι.

1.064 από τα 1.470 κτίρια που έχουν ελεγχθεί χρήζουν αποζημίωσης

Σύμφωνα με το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, στον δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας διενεργήθηκαν 1.470 αυτοψίες συνολικά και τα 1.064 από τα κτίρια που ελέγχθηκαν έχουν πληγεί και χρήζουν αποζημίωσης. Συγκεκριμένα, πρόκειται για 794 κατοικίες, 126 επαγγελματικούς χώρους, 8 δημόσια κτίρια και 136 αποθήκες – υπόγεια.

Σε ό,τι αφορά τον δήμο Μεγαρέων (Δ.Ε. Μεγαρέων) και στη Δ.Ε. Νέας Περάμου διεξήχθησαν συνολικά 470 αυτοψίες. Τα 448 από τα κτίρια που ελέγχθηκαν, έχουν πληγεί και χρήζουν αποζημίωσης, εκ των οποίων 281 κατοικίες, 38 επαγγελματικοί χώροι, 6 δημόσια κτίρια και 123 αποθήκες-υπόγεια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments