Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Δύο χρόνια από την ”άλωση” του Ντόρτμουντ (vid)

ΠΑΟΚ: Δύο χρόνια από την ”άλωση” του Ντόρτμουντ (vid)
Mε πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Μακ, ο ΠΑΟΚ περνούσε μια ημέρα σαν σήμερα το 2015, νικηφόρα από την έδρα της Ντόρτμουντ (1-0).

Τη σεζόν 2015-16, ο ΠΑΟΚ δεν είχε επιβεβαιώσει τις προσδοκίες, κατορθώνοντας να τεθεί εκτός συνέχειας Europa League πηγαίνοντας στη Γερμανία για το καλύτερο δυνατό φινάλε.

Η ομάδα του Τούντορ αντιμετώπισε… χαλαρά τη Ντόρτμουντ, αναζητώντας απλά ένα καλό φινάλε για να δώσει λίγη χαρά στους οπαδούς του και δη στους 5.000 που βρέθηκαν στην εξέδρα του ”Ιντούνα Παρκ”.

Εν τέλει, το θετικό αποτέλεσμα ήρθε και με το παραπάνω, όταν ο Ρόμπερτ Μακ εκμεταλλεύτηκε την ωραία ασίστ του Μυστακίδη και διαμόρφωσε το 1-0, που έμεινε ως το τέλος παρά το μπαράζ επιθέσεων μπροστά από την εστία του Γλύκου.

Ντόρτμουντ (Τ. Τούχελ): Βάιντενφελερ, Παρκ, Σούμποτιτς, Γκίντερ, Χούμελς, Στένζελ, Μπέντερ (Βάιγκλ 46΄), Γιανουζάι, Ρόις (Μχιταριάν 46΄), Καγκάβα (Ομπαμεγιάνγκ 66΄), Ράμος.

ΠΑΟΚ (Ι. Τούντορ): Γλύκος, Σκόνδρας, Μαλεζάς, Τζαβέλλας, Κωνσταντινίδης, Μυστακίδης (Ροντρίγκες 77΄), Τζιόλης, Κάτσε, Τσίμιροτ, Μακ (Λέοβατς 66΄), Μπερμπάτοφ (Σάμπο 71΄).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments