Αθλητισμός
pagenews.gr / Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για Χουλτ – Μολέντο – Τσάβες
Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για Χουλτ – Μολέντο – Τσάβες | Pagenews.gr
Pagenews Team 18 Δεκεμβρίου 2017, 15:11 18 Δεκεμβρίου 2017, 15:11

Από τη στιγμή που δεν έχει υπάρξει ουδεμία αλλαγή στο οικονομικό status του Παναθηναϊκού μετά την ανακοίνωση Αλαφούζου και δεν έχει φανεί κάποια λύση στον »ορίζοντα», ο Παναθηναϊκός αναμένεται να κινηθεί με βάσει τις πωλήσεις, ώστε να εξασφαλίσει μέσω αυτών, χρήματα για να βγει η χρονιά.

Όσον αφορά το κομμάτι των πωλήσεων, υπάρχουν τρεις περιπτώσεις που έχουν »αναδειχθεί» ως πιο προχωρημένες. Η πρώτη είναι του Νίκλας Χουλτ που σύμφωνα με τη Live Sport βρίσκεται, μέσω του ατζέντη του Μάρτιν Ντάλιν, σε επαφές με την Άντερλεχτ και δεν αποκλείεται να έρθει πρόταση εντός των επομένων ημερών.

Παράλληλα, »τρέχει» και η υπόθεση του Ροντρίγκο Μολέντο, ο οποίος έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον συλλόγων από τη Βραζιλία, όπως η Κορίνθιανς, την Ουκρανία (Ντιναμό Κιέβου) αλλά και την Τουρκία, με τον 30χρονο αμυντικό να μπαίνει στη λίστα εκείνων που θα φέρουν σχετικά άμεσα κάποια πρόταση στο »τριφύλλι».

Τέλος, υπάρχει στον ορίζοντα και το θέμα του Αντρές Τσάβες που φαίνεται ότι έχει καταλήξει στην επιλογή του να παραμείνει και να αγωνιστεί στην Αργεντινή, με τις Ταγέρες και Μπελγκράνο να έχουν το προβάδισμα όσον αφορά την απόκτησή του.

Ετικέτες: 


2017