Πολιτική

Κωστής Χατζηδάκης κατά κυβέρνησης: Δεν έχει πάτο η πορεία σας

Κωστής Χατζηδάκης κατά κυβέρνησης: Δεν έχει πάτο η πορεία σας
Πυρά κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε από το βήμα της βουλής ο Κωστής Χατζηδάκης.

"Εμφανίζεστε ως μια κυβέρνηση που υποστηρίζει τους στόχους αλλά κάθε χρόνο τους κάνετε φτωχότερους» ανέφερε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης από το βήμα της βουλής και πρόσθεσε ότι είναι αναγκαίο όσο ποτέ άλλοτε η πολιτική αλλαγή.

"Η χώρα αν συνεχίσει αυτή την πορεία οδεύει προς την καταστροφή. Χάνει τις παραγωγικές τις δυνάμεις. Οι νέοι φεύγουν κατά εκατοντάδες στο εξωτερικό. Είναι επείγουσα ανάγκη η πολιτική αλλαγή, ο ΣΥΡΙΖΑ ζυγίστηκε και βρέθηκε ελλιπής".

Ο κ.Χατζιδακης αναγνώρισε όπως είπε πως σε ένα μόνο θέμα πάει μπροστά η χώρα και αυτό είναι το υπερπλεόνασμα. "Πράγματι η Ελλάδα έχει πάει μπροστά αλλά μόνο σε ένα θέμα στο υπερπλεόνασμα, το αναγνωρίζω έχετε υπερβεί το στόχο λόγω ξεζούμισματος των φορολογουμένων. Πανηγυρίζετε και για το μαύρο και για το άσπρο για τα πάντα και για τα αντίθετα τους. 

Όλα είναι καλά αρκεί να τα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Έχουμε το παγκόσμιο ρεκόρ στα κόκκινα δάνεια φούντωσαν επί ημερών σας. Τα capital controls είναι πάντα εδώ για να θυμίζουν την περίοδο των ερασιτεχνισμών Βαρουφάκη αλλά είναι πάντα ένα βαρίδι για την οικονομία. Πάει το αυτοκίνητο με την όπισθεν κι εσείς φαντάζεστε ότι πάει μπροστά. Κατρακυλάτε στις δημοσκοπήσεις κατεβαίνετε με το ασανσέρ, δεν έχει πάτο η πορεία σας".

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments