Τεχνολογία

Πρώην αξιωματούχος του αμερικανικού Πενταγώνου: Δεν είμαστε μόνοι στο σύμπαν (vid)

Πρώην αξιωματούχος του αμερικανικού Πενταγώνου: Δεν είμαστε μόνοι στο σύμπαν (vid)
"Σας λέω χωρίς αμφιβολία μέσω παρατήρησης ότι αυτά τα αεροσκάφη επιδεικνύουν χαρακτηριστικά που δεν περιλαμβάνονται στο οπλοστάσιο των ΗΠΑ, ούτε σε ξένα οπλοστάσια από όσο μπορούμε να γνωρίζουμε", τόνισε ο πρώην αξιωματούχος του αμερικανικού Πενταγώνου, Λουίς Ελιζόντο.

«Ενδεχομένως δεν είμαστε μόνοι» απάντησε ο Λουίς Ελιζόντο, πρώην αξιωματούχος του αμερικανικού Πενταγώνου και υπεύθυνος του προγράμματος για την αναζήτηση UFO, σε ερώτηση κατά την παρουσία του στον τηλεοπτικό σταθμό CNN.

«Η προσωπική μου πεποίθηση είναι πως υπάρχουν πολύ πειστικά στοιχεία ότι ενδεχομένως δεν είμαστε μόνοι», είπε αρχικά ο Ελιζόντο και συνέχισε: «Σας λέω χωρίς αμφιβολία μέσω παρατήρησης -εφαρμόστηκαν επιστημονικές μεθοδολογίες για την εξέταση αυτού του φαινομένου- ότι αυτά τα αεροσκάφη επιδεικνύουν χαρακτηριστικά που δεν περιλαμβάνονται στο οπλοστάσιο των ΗΠΑ, ούτε σε ξένα οπλοστάσια από όσο μπορούμε να γνωρίζουμε».

Ο Ελιζόντο ήταν στέλεχος των στρατιωτικών υπηρεσιών πληροφοριών και ήταν υπεύθυνος για το πρόγραμμα το AATIP (Advanced Aerospace Threat Identification Program) από το 2007 ως το 2012 όταν και το πρόγραμμα τερματίστηκε.

Στη συνέχεια αφού κατέστησε σαφές πως αυτές δεν είναι οι επίσημες θέσεις της Κυβέρνησης των ΗΠΑ, άφησε να εννοηθεί πως έχουν βρεθεί στοιχεία που δείχνουν ότι ΑΤΙΑ έχουν επισκεφτεί τον πλανήτη μας: «Βρήκαμε πολλά. Ασυνήθιστα αεροσκάφη που έδειχναν να αψηφούν τους νόμους της αεροδυναμικής», είπε.

Από το πρόγραμμα AATIP υπάρχουν έγγραφα που περιγράφουν αεροσκάφη, τα οποία φαίνονται να κινούνται με μεγάλη ταχύτητα, χωρίς να μπορεί να διαπιστωθεί κάποιο σύστημα ώθησης.

Η είδηση της ύπαρξης του Advanced Aerospace Threat Identification Program (ΑΑΤΙΡ) του αμερικανικού Πενταγώνου, που είχε ως αντικείμενο τη διερεύνηση του φαινομένου των UFO και του κατά πόσον αυτά αποτελούσαν απειλή για την εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ, έκανε τον γύρο του κόσμου. Όπως αναφέρεται σε δημοσιεύματα των New York Times και του Politico, το κόστος του εν λόγω προγράμματος ανήλθε στα 22 εκατ. δολάρια, κονδύλια τα οποία ήταν εξαιρετικά δύσκολο να εντοπιστούν στους ετήσιους προϋπολογισμούς του Πενταγώνου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments