Αθλητισμός

Αυτοί είναι οι σκόρερ της ΑΕΚ

Αυτοί είναι οι σκόρερ της ΑΕΚ
Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε το πρώτο μισό της σεζόν ούσα αρκετά κοντά στην κορυφή, θέση την οποία θα μπορούσε να είχε διατηρήσει εάν δεν ”γκέλαρε” στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης (0-0). Σε γενικές γραμμές πάντως, η ”Ένωση” είναι -κατά πολλούς- η πιο αποτελεσματική ομάδα, κυρίως όσον αφορά τις επιθετικές αρετές της αλλά και την ”πολυφωνία” […]

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε το πρώτο μισό της σεζόν ούσα αρκετά κοντά στην κορυφή, θέση την οποία θα μπορούσε να είχε διατηρήσει εάν δεν ”γκέλαρε” στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης (0-0).

Σε γενικές γραμμές πάντως, η ”Ένωση” είναι -κατά πολλούς- η πιο αποτελεσματική ομάδα, κυρίως όσον αφορά τις επιθετικές αρετές της αλλά και την ”πολυφωνία” στο σκοράρισμα.

Ως τώρα, σε όλες τις διοργανώσεις, 17 ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έχουν δει το όνομά τους γραμμένο στον πίνακα των σκόρερ, μια επίδοση που αναδεικνύει το γεγονός ότι όλοι μπορούν να συνεισφέρουν σε αυτό το κομμάτι.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος  είναι πρώτος σκόρερ με 10 γκολ και ακολουθεί ο Μάρκο Λιβάγια με 7. Έπειτα βρίσκονταιοι Σέρχιο Αραούχο (6), Πέτρος Μάνταλος – Τάσος Μπακασέτας (4), Αντρέ Σιμόες – Άνταμ Τζανετόπουλος – Χρήστος Γιούσης (2).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments