Αθλητισμός

Η… ευχή του Μπίσεσβαρ για την Τούμπα

Η… ευχή του Μπίσεσβαρ για την Τούμπα
Τι ανέφερε ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ για την έδρα της ομάδας σε συνέντευξή του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ για τον ΠΑΟΚ αλλά και την Τούμπα στην εφημερίδα Metrosport:

Ντιέγκο ποια εικόνα σου αφήνει η παρουσία της ομάδας στον πρώτο γύρο;

«Νομίζω ότι είχαμε μια καλή πορεία αν και θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερους βαθμούς μακριά από το γήπεδο μας. Είναι όμως σημαντικό το ότι αν και παίξαμε έξι αγώνες χωρίς τη βοήθεια του κόσμου μας δεν χάσαμε βαθμό στην έδρα μας».

Για την παρουσία του κόσμου στο ματς με τον Παναθηναϊκό:«Το χαρήκαμε εκείνο το παιχνίδι αφού η Τούμπα γέμισε και πάλι και αυτό είναι ευχάριστο. Αλλά δεν θα πρέπει να κλείσει ξανά με νέα τιμωρία και εύχομαι να είναι μαζί μας σε όλα τα παιχνίδια που έχουμε να δώσουμε».

Ο ΠΑΟΚ είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος;«Από τη στιγμή που είμαστε τόσο κοντά στην κορυφή, αυτό σημαίνει ότι έχουμε πάρα πολλές πιθανότητες. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο ΠΑΟΚ έχει να παίξει με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ στο γήπεδο μας. Αν πάρουμε αυτά τα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικό αφού με αυτές τις ομάδες παλεύουμε για τον τίτλο».

Χρειάζονται όμως και περισσότερες νίκες μακριά από την Τούμπα…«Αυτό δεν το συζητώ και είναι απαραίτητο. Κάναμε μόλις δυο στο πρώτο γύρο, θέλουμε πολλές περισσότερες πλέον και αν τις πετύχουμε στο τέλος θα είναι όλα τέλεια για εμάς και τον κόσμο μας και είναι το μόνο βέβαιο αυτό».

Για την δική του παρουσία σε αυτό το πρώτο μισό της σεζόν:«Είναι μια δύσκολη σεζόν για μένα αφού όπως κάθε ποδοσφαιριστής, θέλω και εγώ να αγωνίζομαι. Αλλά αυτή είναι μια απόφαση που παίρνει ο προπονητής και οφείλω να την σεβαστώ. Από την πλευρά μου περιμένω τη στιγμή που ο προπονητής θα μου δώσει ευκαιρίες και για να τις εκμεταλλευτώ θα πρέπει να είμαι πανέτοιμος. Για αυτό και είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση μου στο ματς με τα Τρίκαλα όπως και για την εικόνα όλης της ομάδας κυρίως στο δεύτερο μέρος».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments