Πολιτισμός

Αχιλλέας, Πάτροκλος και Δίας είναι μαύροι στην νέα σειρά “Troy: Fall of a City” (pics)

Αχιλλέας, Πάτροκλος και Δίας είναι μαύροι στην νέα σειρά “Troy: Fall of a City” (pics)
Εντύπωση προκαλεί η ριζοσπαστική άποψη του σκηνοθέτη της πολυαναμενόμενης σειράς «Troy: Fall of a City», όπου ο Αχιλλέας, ο Πάτροκλος και ο Δίας είναι μαύροι.

Οι πρώτες εικόνες από την επική σειρά «Troy: Fall of a City» κυκλοφόρησαν αλλά ο Αχιλλέας είναι μαύρος και τον υποδύεται ο ηθοποιός David Gyasi. Μαύρποι ηθοποιοί υποδύονται και τον Πάτροκλο, τον Δία και τον Αινεία μεταξύ άλλων.

Το BBC μόλις δημοσίευσε τις πρώτες εικόνες από το «Troy: Fall of a City», την επερχόμενη επική μίνι σειρά που αναμένεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον και των Ελλήνων. 

 Η σειρά οκτώ επεισοδίων αποτελεί μια συμπαραγωγή του βρετανικού δικτύου με το Netflix και γυρίστηκε στο Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής. 

Το 2004, στην κινηματογραφική ταινία «Τροία» του Βόλφγκανγκ Πίτερσεν, τον ρόλο του Αχιλλέα είχε υποδυθεί ο Μπραντ Πιτ, ενώ στη νέα σειρά τον έχει αναλάβει ο David Gyasi (Cloud Atlas, Interstellar). 

 O Piers Wenger, υπεύθυνος για τις δραματικές σειρές του BBC, δήλωσε σχετικά με την πολυαναμενόμενη σειρά ότι «Δεν έχει ξαναπροβληθεί στην τηλεόραση κάτι αντίστοιχο. Μια ιστορία 3.000 ετών που φτιάχτηκε σε επική κλίμακα». 

Η ιστορία του τρωικού πολέμου θα παρουσιαστεί από τη σκοπιά της βασιλικής οικογένειας της Τροίας, την περίοδο της κορύφωσης της πολιορκίας της πόλης. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments