Πολιτική

Δημήτρης Καμμένος: Τέλος από το Προεδρείο της Επιτροπής Οικονομικών

Δημήτρης Καμμένος: Τέλος από το Προεδρείο της Επιτροπής Οικονομικών
Ο Αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος αντικαταστάθηκε από το Προεδρείο της Επιτροπής Οικονομικών από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστο Μπγιάλα.

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Καμμένος δεν χάνει ευκαιρία προκειμένου να δείξει την ενόχληση του για τη στάση που διατηρεί ο ΣΥΡΙΖΑ απέναντι του.

Τελευταία αφορμή οι αρχαιρεσίες για τις επιτροπές της Βουλής και ο αποκλεισμός του από αυτές. Εξ’ ου και η αντικατάστασή του από το Προεδρείο της Επιτροπής Οικονομικών από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστο Μπγιάλα.

Σε σχόλια που έκανε στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ο κ Καμμένος εμφανίστηκε αιχμηρός λέγοντας με ειρωνικό τρόπο «Κλαίω κάθε φορά που οι συνάδελφοι του ΣΥΡΙΖΑ κάνουν αντίσταση στο πρόσωπό μου» ενώ συνεργάτες του έλεγαν ότι αυτά δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν παραμονή του πολυνομοσχεδίου.

Πάντως εκτός από τον κ.Καμμένο στα Προεδρεία των επιτροπών δεν συμμετέχει και κανείς άλλος Βουλευτής των ΑΝΕΛ αν και από το 2015 η άτυπη συμφωνία μεταξύ των συγκυβερνώντων προέβλεπε ότι σε κάθε τριμελές προεδρείο (πρόεδρος, Αντιπρόεδρος, γραμματέας) θα περιλαμβανόταν κι ένας βουλευτής των ΑΝΕΛ. Συνολικά τα προεδρία των επιτροπών Οικονομικών Υποθέσεων, Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, Παραγωγής και Εμπορίου, Μορφωτικών Υποθέσεων, Δημόσιας Τάξης, Δημόσιας Διοίκησης και Δικαιοσύνης και Κοινωνικών Υποθέσεων θα συγκροτηθούν από 18 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments