Αθλητισμός
pagenews.gr / Αθλητισμός / Με αυτή τη μεταγραφή αλλάζει επίπεδο η ΑΕΚ
Με αυτή τη μεταγραφή αλλάζει επίπεδο η ΑΕΚ | Pagenews.gr
Pagenews Team 10 Ιανουαρίου 2018, 14:45 10 Ιανουαρίου 2018, 14:45

O Σοτζέι Μασούντ μπορεί να βρίσκεται ελάχιστο καιρό στην ΑΕΚ, ωστόσο με τις εμφανίσεις του δείχνει ότι έχει προσαρμοστεί πλήρως στα νέα δεδομένα.

Δείγμα, η εμφάνισή του στον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ, εκεί όπου αναδείχθηκε MVP της αναμέτρησης, μοιράζοντας την ασίστ στον Λόπες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μασούντ:

»Αισθάνομαι πάρα πολύ όμορφα θα μου είναι αξέχαστο αυτό το πρώτο βραβείο που παίρνω στη νέα μου ομάδα. Κανονικά δε θα έπρεπε να το πω, αλλά θα το πω: θα δίνω τα πάντα σε κάθε παιχνίδι κι αν είναι δυνατόν να μπορώ να βγαίνω ΜVP. Αυτό που όμως θέλω περισσότερο είναι βοηθάω την ομάδα μου όσο το δυνατόν πιο πολύ και να γνωρίζω τους συμπαίκτες μου, τον τρόπο παιχνιδιού τους, έτσι και εγώ από την πλευρά μου να βοηθήσω περισσότερο», 

Ενιωσα άνετα γιατί αυτό οφείλεται στα υπόλοιπα παιδιά. Ένιωσα ότι με δέχθηκαν πολύ γρήγορα. Θέλω να ενσωματωθώ όσο πιο γρήγορα γίνεται και γι’ αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου. Θα ήθελα να επαναλάβω ότι το καλό και ευχαριστώ οφείλεται στους υπόλοιπους συμπαίκτες μου». 

Είναι σίγουρο ότι θα δώσω κι άλλες. Όπως είπα και πριν ήρθα εδώ για να βοηθήσω. Χρειάζομαι παιχνίδια για να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου. Γιατί έχω έρθει για να κάνουμε σημαντικά και μεγάλα πράγματα όλοι μαζί»

Ετικέτες: 


2018