Γυναίκα

Ελένη Μενεγάκη: Τι αποκάλυψε για τις σχέσεις της στη Ναταλία Γερμανού (vid)

Ελένη Μενεγάκη: Τι αποκάλυψε για τις σχέσεις της στη Ναταλία Γερμανού (vid)
Η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε στην Ελένη Μενεγάκη ότι διατηρεί άριστες σχέσεις με τους πρώην της. Η Ελένη Μενεγάκη πάλι όχι.

Καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε η Ναταλία Γερμανού και μεταξύ άλλων μίλησε για τις σχέσεις της. 

Η παρουσιάστρια ρώτησε την Ναταλία πως γίνεται να διατηρεί τόσο φιλικές σχέσεις με όλους τους πρώην της, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε και η ίδια πως νιώθει για το θέμα αυτό.Αφορμή για να αποκαλύψει η  Ελένη Μενεγάκη την στάση που τηρεί μετά από έναν χωρισμό στάθηκε η παρουσία της Ναταλίας Γερμανού, η οποία διατηρεί φιλικές σχέσεις τους πρώην της, γεγονός για το οποίο την ρώτησε η παρουσιάστρια.

«Υπήρξα και ελεύθερη, δεν κράτησα με κανέναν πρώην μου φιλική σχέση, με κανέναν. Πώς με βλέπετε γιατρέ μου, γυαλίζει το μάτι μου; Ούτε μου περνούσε από το μυαλό μου ότι θα είναι ο πρώην μου φίλος μου… Το μόνο που αισθανόμουν όταν χώριζα είναι ότι με τον άλλον δεν πρέπει να έχω καμία άλλη σχέση», είπε η Ελένη.

Όταν η Ναταλία της επεσήμανε πως δεν περνά αμέσως από το ένα στάδιο στο άλλο και δεν την καταλαβαίνει, η παρουσιάστρια απάντησε «πάρε μου και το σφυγμό! Δεν ξέρω, ανησυχώ έτσι όπως με κοιτάς. Έτσι την έχω πάει τη ζωή μου έως και σήμερα!».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments