Αθλητισμός

ΠΑΟΚ – Απ. Σμύρνης 3-0: Τριάρα κορυφής για τον ΠΑΟΚ!

ΠΑΟΚ – Απ. Σμύρνης 3-0: Τριάρα κορυφής για τον ΠΑΟΚ!
ΠΑΟΚ - Απ. Σμύρνης 3-0: Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ''χτύπησε'' τρεις φορές στα καρέ του Απόλλωνα Σμύρνης, με τους Μακ, Πρίγιοβιτς (συν το αυτογκόλ του Κονέ), κατέλαβε προσωρινά την πρώτη θέση φτάνοντας τους 40 βαθμούς και περιμένει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού για να δει αν θα παραμείνει εκεί.

ΠΑΟΚ – Απόλλων Σμύρνης 3-0: Άνετο απόγευμα στην Τούμπα για τον ”δικέφαλο του Βορρά”, ο οποίος διατήρησε αλώβητη την έδρα του, προσέφερε τρία γκολ στους οπαδούς του και με τη νίκη του ξεπέρασε την ΑΕΚ, περνώντας προσωρινά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 40 βαθμούς, δύο περισσότερους από τον Ολυμπιακό που αγωνίζεται σε λίγη ώρα (19:30) κόντρα στην Ξάνθη στο Φάληρο.

Οι προθέσεις του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι έγιναν… γνωστές από νωρίς, όταν στο 5ο λεπτό, ο Ναδάλες έδιωξε στη γραμμή την προσπάθεια του Πέλκα. Εν τέλει το πρώτο ”χτύπημα” ήρθε στο 27ο λεπτό, όταν ο Πρίγιβιτς έκλεψε την μπάλα και έκανε την κάθετη με τον Μακ, ο οποίος πρόλαβε τον Χούαντερσον και έγραψε το 1-0.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ήρθε και το δεύτερο γκολ, όταν ο Κονέ του Απόλλωνα δεν βρήκε όπως θα ήθελε τη μπάλα μετά από κόρνερ του Πέλκα και την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του (45+1, 2-0). Το ”κερασάκι” στην ”τούρτα” ήρθε στις καθυστερήσεις, με ”δράστη” τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Ο Σέρβος εκμεταλλεύτηκε την εξαιρετική μπαλιά του Λέο Μάτος και δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει εκ νέου τον τερματοφύλακα του Απόλλωνα, Χουάντερσον, δίνοντας ακόμα μεγαλύτερο εύρος στην διαφαινόμενη από το πρώτο μέρος, επικράτηση της ομάδας του (90′, 3-0).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments