Μedia

Survivor 2: Όλα όσα θα δούμε στη μεγάλη πρεμιέρα

Survivor 2: Όλα όσα θα δούμε στη μεγάλη πρεμιέρα
Το Survivor 2 κάνει πρεμιέρα απόψε στις 21.00.

Μοιάζει σαν χθες η νίκη του Ντάνου στο Survivor του ΣΚΑΪ και το ριάλιτι επιβίωσης επιστρέφει απόψε στις οθόνες μας, με νέους παίκτες και νέα παιχνίδια.

Το Survivor 2 κάνει πρεμιέρα στις 21:00 το βράδυ και στις 19:00 οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τους 24 παίκτες, που πήραν το εισιτήριο ανάμεσα σε χιλιάδες συμμετοχές για να μπουν στο παιχνίδι, μέσα από την εκπομπή «Εδώ Survivor». 

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην εκπομπή που θα παρουσιάζει η Ντορέττα Παπαδημητρίου με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη αναμένεται να δούμε βίντεο που αφορούν τόσο στους «Διάσημους», όσο και στους «Μαχητές». 

Βίντεο μέσα από τα οποία οι 24 που έχουν ήδη αρχίσει να τρώνε φακόρυζο και καρύδες θα συστηθούν εκτενέστερα στο τηλεοπτικό κοινό. Δύο ώρες μετά θα ξεκινήσει το ριάλιτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στα πρώτα λεπτά του επεισοδίου θα δούμε πλάνα από την αναχώρηση των παικτών από την Ελλάδα, αλλά και από την άφιξή τους στον Άγιο Δομίνικο. Με μίνι συνεντεύξεις και αποκαλυπτικά πλάνα θα παρακολουθήσουμε πώς νιώθουν που φεύγουν, θα πάρουμε μια πρώτη ιδέα για το ποιος κάνει παρέα με ποιον και θα μάθουμε πώς τους φαίνεται το νέο τους «σπίτι», μιας και το reality θα έχει διάρκεια 6 μήνες. 

Επίσης, ο παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης θα εξηγήσει τις διαδικασίες, θα μιλήσει για το φετινό «Survivor» και θα αποκαλύψει κάποιες από τις αλλαγές που θα παρακολουθήσουμε φέτος στη διαδικασία του παιχνιδιού. 

Στη συνέχεια, οι δύο ομάδες θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στο πρώτο αγώνισμα που λέγεται ότι θα είναι πιο απαιτητικό και δύσκολο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments