Αθλητισμός

Ζήτησε παρέμβαση Υφυπουργού και Εισαγγελέα για την ΚΕΔ ο Ολυμπιακός

Ζήτησε παρέμβαση Υφυπουργού και Εισαγγελέα για την ΚΕΔ ο Ολυμπιακός
Ο Ολυμπιακός φτάνει στα... άκρα την κόντρα του με την ΚΕΔ/ΕΟΚ, για το θέμα των τεσσάρων διαιτητών της Euroleague, στέλνοντας επιστολή στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη.

Η κόντρα μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΚΕΔ/ΕΟΚ καλά κρατεί. Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν τις διαθέσεις τους για μία ακόμα φορά, κάνοντας μια ακόμα κίνηση.

Κι αυτό γιατί η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ έστειλε επιστολή στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, τον Αθλητικό Εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου και τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Ιούλιο Συναδινό.

Μεταξύ άλλων οι Πειραιώτες αναφέρονται στις τελευταίες αποφάσεις του ΑΣΕΑΔ, οι οποίες δικαιώνουν τους διαιτητές της Euroleague, καθώς κρίθηκε ως μη νόμιμη η παράλειψη των ΕΟΚ/ΚΕΔ να ορίσουν τους διεθνείς διαιτητές Γκόντα, Παπαπέτρου Φούφη και Κορομηλά στους αγώνες του Πρωταθλήματος Stoiximan.gr Basket League, όπως και τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδας.

Παράλληλα, η ΚΑΕ Ολυμπιακός, μέσω της επιστολής της ζητάει την άμεση παρέμβαση των κ.κ. Υφυπουργού Αθλητισμού, Αθλητικού Εισαγγελέα και Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, αλλά και τον πειθαρχικό και ποινικό έλεγχο της μη νόμιμης συμπεριφορά της ΕΟΚ και των μελών της ΚΕΔ, όπως και τη συμμόρφωσή τους με τις από 19.01.2018 τελεσίδικες αποφάσεις του ΑΣΕΑΔ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments