Ελλάδα

“Να μπει ο στρατός στη Βουλή”: Αυτό έγραφε η δεύτερη επιστολή στον Κοτζιά

“Να μπει ο στρατός στη Βουλή”: Αυτό έγραφε η δεύτερη επιστολή στον Κοτζιά

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Ως πιο σοβαρή αξιολογείται η απειλητική επιστολή που έφθασε χθες στον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά και ανέφερε ότι «έχουμε τρεις σφαίρες για σένα», η οποία έχει μπει στο μικροσκόπιο των αρχών και εξετάζεται προκειμένου να φθάσουν στα ίχνη του άγνωστου αποστολέα.

Απειλητικές επιστολές κυρίως υβριστικού χαρακτήρα προς υπουργούς και βουλευτές της κυβέρνησης από αγνώστους έχουν σταλεί τις τελευταίες ημέρες ενόψει του συλλαλητηρίου της Κυριακής. 

Ως πιο σοβαρή αξιολογείται η απειλητική επιστολή που έφθασε χθες στον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά και ανέφερε ότι «έχουμε τρεις σφαίρες για σένα», η οποία έχει μπει στο μικροσκόπιο των αρχών και εξετάζεται προκειμένου να φθάσουν στα ίχνη του άγνωστου αποστολέα. 

Το συμβάν έγινε γνωστό σήμερα το πρωί μέσα από συνέντευξη του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη στο τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, ενώ σε δεύτερη συνέντευξή που ακολούθησε στην ΕΡΤ ο αναπληρωτής υπουργός αναφέρθηκε στο θέμα των υπολοίπων επιστολών που έχουν σταλεί τις τελευταίες ημέρες σε στελέχη του κυβερνώντος κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις τελευταίες ημέρες έχουν φθάσει πολλές επιστολές και σε άλλους υπουργούς, υβριστικού χαρακτήρα, από αγνώστους αποστολείς. 

Μάλιστα, μια τέτοια δεύτερη επιστολή έλαβε χθες ο υπουργός Εξωτερικών που ήταν δακτυλογραφημένη και στην οποία ο αποστολέας αφού έβριζε όλο το πολιτικό σύστημα, έκλεινε με τη φράση «να μπει ο στρατός στη Βουλή». Μάλιστα αυτή η επιστολή κοινοποιήθηκε σε ακόμη τέσσερις υπουργούς. 

Το υλικό, έχει μπει στο μικροσκόπιο των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ σε μια προσπάθεια να βρεθούν αποτυπώματα ή ίχνη DNA, ενώ την υπόθεση παρακολουθεί διακριτικά και η Κρατική Ασφάλεια.

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.