Αθλητισμός

Κωνσταντίνου: «Ο Ταυλαρίδης θέλει να ρίξει τον Παναθηναϊκό»

Κωνσταντίνου: «Ο Ταυλαρίδης θέλει να ρίξει τον Παναθηναϊκό»
Ανέβηκαν οι τόνοι λίγο πριν το τέλος της εκδίκασης της προσφυγής του Ταυλαρίδη, ανάμεσα στον Βασίλη Κωνσταντίνου και στον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή.

ntttttt

Ένας μικρός… χαμός έγινε κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της προσφυγής κατά του Παναθηναϊκού από τον Στάθη Ταυλαρίδη.nΣυγκεκριμένα, λίγο πριν το τέλος υπήρχε λογομαχία ανάμεσα στην πλευρά του ποδοσφαιριστή και σε αυτή των «πρασίνων». nnΟ δικηγόρος του Ταυλαρίδη ζήτησε την εξαίρεση του προέδρου της έδρας, υποστηρίζοντας πως βάζει… πλάτη στον Παναθηναϊκό με τις συνεχόμενες αναβολές που του δίνει. Μάλιστα, απευθύνθηκε και προς τους εκπροσώπους του «τριφυλλιού» λέγοντας πως

«Ο Παναθηναϊκός μπορεί να μην υπάρχει ως τα τέλη Μαρτίου. Έτσι όπως πάμε θα χάσουμε τα χρήματά μας. Πριν μας έλεγαν για μεταγραφές, τώρα μιλούν για την αδειοδότηση. Δεν είμαστε εμείς συνυπεύθυνοι για τα κακά του Παναθηναϊκού».

Η απάντηση ήταν άμεσα από πλευρά Παναθηναϊκού, με τον πρόεδρο της ομάδας, Βασίλη Κωνσταντίνου, να αναφέρει πως «ο Ταυλαρίδης θέλει να ρίξει τον Παναθηναϊκό για 52 χιλιάδες».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments