Διεθνή

Δεν ξανάγινε: Μποτιλιάρισμα 700 χιλιομέτρων στην Ιλ ντε Φρανς λόγω χιονοπτώσεων (vid)

Δεν ξανάγινε: Μποτιλιάρισμα 700 χιλιομέτρων στην Ιλ ντε Φρανς λόγω χιονοπτώσεων (vid)
Ο χιονιάς έχει παραλύσει πολλές περιοχές στη Γαλλία. Οι οδηγοί είναι "φρακαρισμένοι" στην Ιλ ντε Φρανς με το μποτιλιάρισμα -λόγω των σφοδρών χιονοπτώσεων- να ξεπερνά τα 700 χλμ.

Απίστευτο μποτιλιάρισμα στους δρόμους της Ιλ ντε Φρανς στη Γαλλία εξαιτίας των έντονων χιονοπτώσεων βρέθηκαν δεκάδες οδηγοί το βράδυ της Τρίτης.

Το μποτιλιάρισμα ήταν άνω των 700 χλμ με τη συσσώρευση οχημάτων να είναι δύο φορές μεγαλύτερη του ανώτερου μέσου όρου που διαπιστώνεται κάποια τυχαία Τρίτη την ίδια ώρα, σύμφωνα με το βαρόμετρο του ιστότοπου.

Λόγω της κακοκαιρίας, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, διακοπές καταγράφονται και στην κυκλοφορία του συνόλου των λεωφορείων που εξυπηρετούν τα περίχωρα του Παρισιού, καθώς το χιόνι υποχρεώνει τους οδηγούς να επιστρέψουν στα αμαξοστάσια, ανέφερε στο Γαλλικό Πρακτορείο η υπηρεσία RATP.

«Τα λεωφορεία που κυκλοφορούν στα περίχωρα επιστρέφουν σταδιακά στα αμαξοστάσια εξαιτίας των δυσκολιών στην κυκλοφορία που δεν τους επιτρέπει να κινηθούν» διευκρίνισε ένας εκπρόσωπος τύπου της υπηρεσίας, χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες σχετικά με τον αριθμό των γραμμών που έχουν επηρεαστεί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments